Uncategorized

Надявам се за японската графика

всички знаем с какво се сблъсква Япония за последния месец. Всичко е много трагично и няма съмнение в това. Всеки медиен канал, който има, се излъчва за това, което се случва в тази страна, забравена на Бог. Сякаш Бог ни дава знак, че нашите пътища не са наред. Е, ние знаем, че японците са всичко друго освен християни, но каквото и да го наричате, вие се позовавате на един и същи човек.
Не искаме да говорим за религия или нещо подобно, защото не сме не експерти в тази област. Както знаете, са графични художници и ние абсолютно обичаме графичния дизайн. И така, когато разбрахте за катастрофата в Япония, ние, където се докоснахме. Не само ние, където се докоснахме, но и други графични дизайнери, така че те се справиха с проект.
Намерихме наистина интересна кратка статия в нашите приятели от блога Vector Tuts +, която искахме да популяризираме и тази кратка статия, защото е доста интересна и полезна. Плюс това, ние се грижим, така че това съобщение трябва да бъде изпратено от всички.
За какво става въпрос? Е, както вече казахме, група графични дизайнери събраха някои специални японски графики, специално създадени за земетресението, което унищожи Япония. Както казахме, за Mmore Info, моля, разгледайте връзката от нашите сътрудници от Vector TUTS +.
Япония Графика Japan Graphicshelp JapanHelp Япония
0/5 (0 отзиви)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *