Clothing Accessories

Трудността на 365 тениски на 36T5!

Имам предвид да обсъждам известно време назад за сайт – година на тениската – където собственикът използваше различни тениски всеки ден, както и той представяше някои изключителни дизайни. Трудността на 365 тениски! Той донесе тъжните, когато замълча – виждам, че няма публикуване за тази година, но подобна работа удари входящата ми поща – 36T5. Анди се зае с себе си, за да носи различни тениски ежедневно през цялата 2013 г., като е запален носител на тениски.
Всяко дарение получава свой собствен запис на уебсайта, който е наградата за получаване на търговци на дребно, дизайнери на тениски, както и широката общественост. Въпреки това причината, че тази работа става толкова много по-добра, е, че в края на работата (януари 2014 г.) той ще предаде всички допринесени тениски в все още номинирана благотворителна благотворителна организация.
Ето няколко от най -новите тениски, представени, всяка със собствена история. Три -ти и трудността на три и се забавлява за всички участващи тържества, така че ако сте марка, която търси някаква експозиция, както и искате да допринесете за благотворителност, не забравяйте да проверите сайта:
Трудността на 365 тениски на 36T5!
Аз съм All’s All, Folk90S Kidhalloween Тениска за тениска на новата световна парафска лаборатория

0/5 (0 отзиви)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *