Clothing Accessories

Стил на пролетта: адаптиран сако смокинг

Пролетната мода е чудесно време да експериментирате с новия ви вид. И това е идеалното време да се преоткрие стила ви, като носите съобразена с кипене на смокинг като фокусна точка на пружинното износване.

Панталонът и якето смокинг са норма, но кукетата с вкус е модерно парче мъжко облекло, което можете да смесвате и мачът, който може да бъде също толкова стилен за женската мода през пролетта.

1. куртка смокинг, обикновен бял чай, сини дънки
2. Tuxedo Jacket & Dress
3. Корпус с поток, раирана риза, тъмни панталони

Мъжете могат да сдвоят сакото с поток с обикновен бял чай и дънки за небрежно хладно. За жените се замени белите тенис с флорална риза, за да избухне напълно духа на пролетта. Това също е идеалното време за добавяне на цвят към вашите ризи с модерни пастели.

Друга възможност за жени е да сдвоите якето смокинг с рокля за официални поводи по време на пролетта или вечеря вместо предсказуемия шал или жилетка.

За стилен облик, без да носите традиционния смокинг, можете да носите съобразени с кипене и тънък монтаж на черни дънки с обикновен бял чай. Не забравяйте да запазите ризата и панталоните, съобразени с рационализиран вид. Жените могат да достигнат до смел огърлица или да добавят връзка с глем с няколко фини парчета, като златна гривна или обеци.

Освен обичайната каре риза за пролетта / лятото, бялата чаша може да се свърже с нищо. Тъй като спалното бельо също е скоба през този сезон, не забравяйте микс от памучна линейна риза, за да се сдвоите с китката си. Това е стилна алтернатива на монтираните ви костюми или блейзери. Освен класическия черно-бял смокинг, модерните цветове на полунощ или шампанско са нарастване точно навреме за пролетта.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *