Uncategorized

Препечатки на Threadless

Нещото в Tee Industry е, че хората често се уморяват от едни и същи дизайни на тениски, отново и отново, затова винаги се грижат за по-новите и по-готини. Именно това е причината Threadless да представя ежедневни нови тройници. Но, въпреки че, както казах, хората често се уморяват от тройниците, които носят, има и някои късметлии, които не се хвърлят в стария отдел за тройници. Смята се, че тези тройници са абсолютно изумителни и хората просто ги обичат.
Точно затова хората ги искат отново и отново, за да бъдат отпечатани. И така, нека да видим някои от тези късметлии, нали? Тази седмица някои препечатки с изключителни дизайни са горната част на върха. И така, аз ще ви представя шест от най -сладките, най -добрите, най -скъпи и най -добрите, които има. Както, добре знаете, ние самите ние имаме голям опит в индустрията за дизайн на тениски, така че ние имаме право на мнение, казвам.
Моят личен фавен препечатан тройник е със сигурност този с жълтата котка и ивиците. Този е просто толкова сладък и няма чудно, че се препечата и постави в списъка на любимите, така да се каже. Друго, което скъпо харесвам, е този с чудовището в килера (или така го виждам). Но този с совите, седнали на клони, също не се изхвърля.
Препечатан тройник на Threadlessprinted Tee on Threadless -Preprinted Tee on Threadlessprinted Tee on Threadlessprinted Tee на Threadless -Preprinted Tee на Threadless
0/5 (0 отзиви)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *