Clothing Accessories

Как да избелите кожата си: полезни идеи, за да направите избелването лесна работа

Защо хората избелват кожата си? Е, това може да бъде по различни причини – от желанието да се премахне тен до желанието да изсветлите косата на лицето или да избледнеят тъмни петна, избелването може да ви помогне с много неволи на кожата ви.
Избягването на кожата ви може да бъде малко обезсърчаваща задача. Като се има предвид, че се грижите за силни химикали, ако не се прави по подходящ начин и с изключително внимание, избелването може да причини тежко увреждане на кожата. Можете ли да избелвате кожата си? Ако да, какво DOS и не, които трябва да следвате?

Бърз урок за това как можете да избелвате кожата си.
Нека ви дадем бърз урок за това как можете да избелите кожата си. На всичките ви въпроси как да облекчите кожата си ще се отговори.
Стъпки преди избелване
1. Винаги започвайте, като правите тест за кръпка
Тази стъпка не може да се договаря, тъй като тестът за пластир ще ви уведоми дали определен белина е добре, за да се използва върху кожата ви или не. Тази стъпка е особено от решаващо значение, когато опитвате нова марка, с която нямате предишен опит. Винаги правете 24-часов тест за пластир, за да разберете дали белина ви дава странични ефекти, като обрив, изгаряне или други подобни проблеми с кожата.

Източник: wisegeek.com2. Прочетете внимателно инструкциите
Никога не приемайте, че всички избелвания ще работят по един и същи начин! Винаги четете листовката с инструкции много внимателно, преди да започнете процеса на кандидатстване. И не забравяйте да следвате инструкциите на T. Не забравяйте, че белина обикновено е продукт, натоварен с химикали, който трябва да се използва в съответствие с определени инструкции или може да доведе до драстични резултати.

[Също прочетете: Как да избелите лицето]
3. Уверете се, че нямате отворени рани

Вашата белина не може да влезе в контакт със счупена кожа. Така че преди да получите белина върху кожата, направете бърза проверка, за да видите дали имате порязвания или отворена рана, като наскоро изскочена пъпка. Получаването на белина в контакт с отворена рана може да доведе до изгаряне на кожата ви и да забави лечебния процес или дори да причини инфекция.
Източник: xperienceradio.co.uk4. Вземете идеалната сила

Източник: dipalhbs.com.au6. Решете защо искате да избелите
Повярвайте ни, има различни начини да избелите кожата си в зависимост от това, което искате да постигнете. Когато обмисляте как да избелите кожата си, трябва да отделите малко време, за да разберете какви резултати се стремите. Ако искате да облекчите тона на кожата си, тогава нанесете белина в цялата зона, където искате да направите това. Но ако искате да се отървете от тъмните петна, тогава може да има смисъл да прилагате белина само върху тъмните петна.
Източник: BeautyBargainista.com7. Никога не го оставяйте за по -дълго от споменатото
Вашият комплект за избелване ще се предлага с определени инструкции, що се отнася до времето. Следвайте това и никога не оставяйте избелването си за по -дълго, отколкото е споменато. Това може да причини изгаряния и обриви и много други кошмарни сценарии, които просто не искате лице. Някога. Зависи от нас.
[SC: MediaD]
Стъпки след избелване
1. Не използвайте сапун или измиване на лицето
Не използвайте сапун или измиване на лицето върху кожата си поне 24 часа след избелване. Кожата ви е преминала много с избелването, благодарение на химикалите, с които трябваше да влезе в контакт. Затова лекувайте внимателно и стойте далеч от екстремни сапуни и измивания на лицето, които биха могли да съблекат кожата ви допълнително и да я направят много по -уязвим. Просто използвайте обикновена вода, за да почистите кожата си вместо това.
Източник: kontrolgirl.com2. Използвайте слънцезащитен крем
Използвайте слънцезащитен крем след избелване, за да защитите и защитите кожата си срещу екстремното слънце. Кожата ви е в особено деликатно състояние след избелване. Последното нещо, от което се нуждае, е да бъде принуден да се изправи срещу слънцето и неговите екстремни лъчи незащитени.
[Също така прочетете: Грешки на слънцезащитния крем]
Източник: Essentialoilsforhome.com, така че отивате. Нашите идеи преди избелване, по време и след избелване, за да ви помогнат в процеса на избелване. Надяваме се, че сте придобили много повече яснота как да избелите кожата си с помощта на белина.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *