Uncategorized

Как да комбинирате неутрални дизайни на ноктите с бижута тази есен

всички са толкова развълнувани за есенния сезон. Ако не се чувствате по този начин, вижте тези дизайни на есенни нокти може да ви помогне да получите малко вдъхновение. Всеки, който отрича, че есента е официално тук, прави всичко, което не може да премине от летни вибрации. Независимо дали става въпрос за свещи за кокосови плажове, докато работите от вкъщи или отказвате да се откажете от корали и с тези неутрални маникюр на ноктите.

Търсите ли някакви дизайни на есенни нокти, които да опитате този сезон, за да съответства на вашите бижута? Тогава сте стигнали до правилното място.

Независимо дали отидете в салона или го направите сами, забавно е да се вдъхновите! Бихме искали да съберем колекция от любимите ни дизайни, така че можете да знаете какъв стил искате да опитате.

Тук няколко съвета, за да получите вашата перфектна комбинация от неутрален пирон с вашите бижута:

Матови лакове за нокти

Изборът на материали за лак за нокти е най -важното нещо, освен цвета, разбира се. Изберете матов материал, така че да покаже меко и перфектно впечатление на есента.

Цвят на градация

След това изберете цвят, който съвпада с есенните вибрации, като блед, корал, мек оранжев, маронен или можете да го направите да изглежда стил на градация от всеки пръст. Това ще създаде сладко впечатление.

Вижте също

Подарък, бижута
Перфектният пръстен, който сте търсили

Френски маникюр

Френски маникюр или цветен блок, който по принцип всички ще го харесат. Тъй като е лесно да се приложи, просто кандидатствайте за един цвят и да, всички сте готови.

Златни бижута

И…. Това е, което чакаме, ако имате куп колекция от бижута, след това извадете бижутата си със златен пръстен и го носете с тези изкуства за нокти. И вижте сладкото на ръцете си, които ще получите.

Превъртете надолу по -долу за повече нокти за инсулт ..

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *