Uncategorized

2023 г. Юбилейната продажба на Nordstrom: Когато е, какво да купите, както и още!

Актуализация на август 2022: Годишната продажба на Nordstrom приключи за годината, но следете за следващата огромна продажба. Непознат с NAS? Проверете тази страница за много повече информация за това, защо е най -добрата продажба на годината.) Индикация за нашия бюлетин да остане на върха на всички основни продажби на работно облекло или да провери нашия обзор на най -новите продажби на работно облекло!
Кога е продажбата на годишнината на Nordstrom 2022?
Продажбата на годишнината на Nordstrom е достъпна за различни групи в различно време, в зависимост от това дали сте член на картата, както и какъв е вашият „статус“. Ето информацията от Nordstrom:

Тъй като иконите, както и посланиците, трябва да похарчат много, за да получат това условие (15 000 долара в мрежата, както и 5000 долара нето), подходящата дата за много притежатели на карти на Nordstrom за продажбата на Nordstrom 2022 е на 9 юли 2022 г.

Продажбата е достъпна за всички на 15 юли 2022 г.
Тази публикация включва партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!
Какъв е предварителен преглед на продажбата на Nordstrom 2022?
Nordstrom обикновено е направил специален каталог, за да стимулира лихвите на хората към артикулите за продажба, но тъй като 2021 г. Каталогът е в интернет визуализация. Все още не можете да закупите неща, но можете да видите всичко, което ще бъде в продажба на този линк (и да добавите продукти към вашия списък с желания за просто закупуване по -късно). Можете да проверите всички наши снимки от продажбата на тази връзка.

Кога мога да пазарувам продажбата на годишнината от Nordstrom 2022?
За продажбата на годишнината през 2022 г. Nordstrom ограничи достъпа до ранна печалба до голяма степен до притежателите на карти на Nordstrom, както и дори след това силно от нивата. Онези притежатели на карти, които са похарчили много повече от 15 000 долара в нетни покупки (икони), получиха най -ранен достъп, започвайки от 6 юли 2022 г., докато посланиците ($ 5k) получават достъп до 7 юли 2022 г. Влияерите ($ 500+) получават достъп до достъп до достъп до достъп до достъп до достъп до достъп до достъп до 7 юли. 9 юли 2022 г.
Продажбата ще се отвори за всички на 15 юли 2022 г. – ако нещо е останало. Можете да щракнете върху тази връзка, за да получите много повече подробности за продажбата; По същия начин има връзка на тази страница, където можете да проверите какво условие имате. (Може да се наложи да влезете.)

Каква е продажбата на годишнината от Nordstrom 2022?
Продажбата на годишнината на Nordstrom (или NAS) е дето веднъж през лятното разпродажба, при която Nordstrom бележи нов есенен продукт за ограничено време. За разлика от други продажби, които се фокусират върху изчистването на старите стоки, продажбата на годишнината на Nordstrom ви осигурява отстъпки за чисто нов есен, тъй като удря рафтовете.
Ето всички наши снимки от продажбата на годишнината от 2022 г. Nordstrom!

Чакаме какво? Наистина ли? Нов есенен продукт в продажба?
Да, наистина. Ето защо посетители като тази продажба – има много размери, както и цветове; Всичко това присъства тенденции, форми, дължини, както и цветове; Както и като цяло е фантастично време да се запасите с основни неща, от подкопаване до обувки до чанти до костюми, от британци на бюджета до инвестиционни парчета. Закръглихме най -доброто бельо за закупуване в Nordstrom въз основа на оценките на купувачите; Можете също така да искате да проверите нашия обзор на най -добрия деним, който да носите за работа.

Какво ще бъде включено в продажбата на годишнината от Nordstrom 2022?
Можете да проверите всички наши снимки от продажбата най -добре тук! По принцип изборът е малко по -различен всяка година, така че останете в тета тук (или, още по -добре, индикация за нашия бюлетин!) За нашите снимки за тазгодишната годишнина за продажбата на Nordstrom. Марките за работно облекло, които видяхме, че са много в миналото включват Халоген, Винс Камуто, шеф, Сам Еделман, Елиза Дж. колкото повече. (Можете да видите нашите NAS Picks от предишни години най -добре тук!)

Как да получа ранен достъп до достъп до продажбата на Nordstrom 2022?
Ако имате карта за обезщетения Nordstrom или карта за кредитен рейтинг на Nordstrom, можете да пазарувате ранен достъп. Можете да посочите карта за обезщетения тук. (Можете да проверите нашите по -стари мисли за предимствата на кредитната карта на Nordstrom – тя все още е една от малкото „магазини“, които използвам.)
(Предупреждение, ако нямате ранен достъп: Нещата предлагат!)

Трябва ли да пазарувам 2022 NAS в интернет или в магазина?
Аз съм екип в интернет като цяло, през цялото време, но особено с Nordstrom, тъй като те предлагат напълно безплатна доставка, както и напълно безплатна възвръщаемост (за да не заявя нищо за фантастична политика за връщане!). Към 2022 г. няма краен лимит за възвръщаемостта, поне за продукти с етикети, които все още са включени. (Винаги ми харесва, че Nordstrom ви предоставя предплатено повторноОбърнете етикетите обаче, така че всичко, което трябва да направите, е да намалите по -големите пакети на пощенския брояч – не изисквате да оценявате нищо, да застанете на опашка или да говорите с пощенския работник.) Това не е да заявите, Възползвайте се от Nordstrom – както отбелязват: „Ще направим най -доброто, за да се грижим за клиентите, както и да предлагаме с тях справедливо; Молим нашите клиенти да се отнасят към нас и сравнително. ”
Това каза, че ако наистина искате вашите неща днес, обърнете внимание, че Nordstrom предоставя избор на „вдигане в магазина“-в зависимост от това кой магазин е вашият регионален, те дори могат да предложат пикап на бордюра, където те го извеждат. Можете да откриете своя регионален магазин тук.

Фото кредитен рейтинг на върха: публично достояние.
Кредитен рейтинг за фото: WPCPEY.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *