Uncategorized

Можете ли да носите черно прилягане в интервю за лятно време?

Можете ли все още да интервюирате в черно прилягане през лятото? Когато трябва да отидете на интервю за задачи в горещо време, има ли по -добра, по -лека алтернатива на основния черен или син костюм? Посетител D се чуди …
{Свързано: Проверете цялото ни ръководство за облекло за интервю за жените!}
Тази седмица имах неочаквано интервю за задачи и трябваше да нося костюм. Въпреки че имаха климатик, беше изключително горещо. Моето прилягане беше черно, както и изглеждаше толкова тежко. Няма ли много по -добри варианти за черното/синьото прилягане, когато е над 80 градуса? Благодаря!
Интересен въпрос. Говорихме дали безпроблемното приспособяване е наистина безпроблемно, в допълнение към обсъжданите леки блейзери, обличане се професионално за лятото и поддържане на експертен външен вид, когато е мехурско горещо – но не сме говорили за този точен въпрос.
Тази публикация съдържа партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!

Предпочитаните ни пристъпи в средата на жените към 2022 г .: пола / флот / черно / сиво / флот
Любопитно ми е да чуя какво заявяват посетителите – моята реакция на червата тук, потенциално закалена, като изразходвам почти всяко лятно време, откакто достигнах до зряла възраст в Ню Йорк, това е това: не носете черно? За какво говориш? И така: С каквото и да е друго, разберете вашия регион (подобно на живи костюми). И все пак някои бележки:

Интервю в памучен костюм. Тропическата/безпроблемната вълна обикновено е това, което хората интервюират – обаче, ако бях аз, както и се съмнявах в способността си да се появя на интервюто, което не е разтопено/потно/отвратително, бих носил приспособяване като памучния сатен на Ан Тейлър.
Интервю в по -леки цветове. Ако единственото ви възражение срещу черното е сарториал, както и просто се чувства тежко, има много експертни методи, за да го олекотите – носете бяла или пастелна блуза под пригодността, вместо по -тъмен цвят; Добавете бели детайли (перлите са безпроблемни, но умът ми върви точно там за интервю!), Или носете сиво или военноморски приспособяване вместо това, ако черното се чувства също така погребален.
Хакнете интервюто. Ако се притеснявате да изглеждате като потна каша за интервюто, може да изискате да извадите всички спирки. Например: Пристигнете рано, както и планирайте да отидете в кафене наблизо поне 15 минути, за да се понижи.
Изпийте изключително мразовито питие, както и натиснете стъкло, изпълнено с лед срещу вашите точки на натиск.
Ако има обществен транспорт, като дълго, горещо, лепкаво пътуване с влак, помислете за а) привеждане на вашия чорапогащник, както и Blazer да се модифицира в кафенето, както и б) помислете за използването на нещо, предназначено за пот от подмишници както и вашия сутиен, като например лайнера за сутиен на Wick’em или щитове за подмишници. Ако се притеснявате от миришенето на потни, ново приложение на дезодорант, както и сприц или два на сух шампоан, също може да бъде във вашето бъдеще. (Моля, моля, моля, не използвайте парфюма, за да се опитате да прикриете миризмата на потта.)

PSST: Това са някои завладяващи продукти, които да ви помогнат страхотно или да останете страхотни на пътуването си … вижте по -умни продукти като този в нашия магазин на Amazon!

< >

Дами, какви са вашите мисли – бихте ли носили черно прилягане в интервю за лятно време? Бихте ли повдигнали вежда, ако някой ви е интервюирал в черен костюм?

PSST: Също така говорихме за сиви пристъпи за интервюта и цветове на костюмите като цяло – в допълнение към това как да предложите с чорапогащник през лятото, ако изберете да носите костюм на полата. (Да, най -вероятно трябва да носите чорапогащник, ако е за консервативна (ish) работа.)
(На снимката на върха: YIP 2010.228 – Не е достатъчен път, за да получите цели 88, първоначално качен на Flickr от Стив Мохундро.)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *