Uncategorized

Публикация за гости: 7 магазина за пазаруване на работно облекло

Кои са най -добрите магазини за работно облекло за лятно време? Всички имат собствен списък, изглежда, че днес идва от професионалистите по закупуване на интернет в Shefinds, блог, който прочетох, защото преди да започна корпорация. Добре дошли! – Кат.
Независимо дали сте онлайн в града или страната, шофирайте на работа или пътувате, всяка дама разбира опасностите от обличането за работа през лятото. Горещо е, когато сте навън, мразовито в превозното средство или във влака, горещо на разходката си до офиса, както и след това страхотно за пореден път в офиса ви. Как точно по дяволите се очаква да ровите за това?
Една дума: слоеве. Да, може да изглежда да се притеснявате да донесете нещо допълнително, когато е на 80+ градуса, но не само страхотният блейзър, жилетка или яке ще ви стопли в A.C., но също така ще събере едно експертно облекло като никой бизнес.
И тъй като се впускаме в предутвания през летните месеци, ние закръглихме седем магазина, която всяка дама трябваше да се удари за работно облекло, за да го направи през сезона. Независимо дали търсите облекло на компанията или нещо много по -небрежно, тези области няма да спрат да ви работят. (На снимката: Notch Neck Shift, $ 67-$ 134 в Boden, отбелязано от $ 168.)

Манго. Това най-вероятно не е един от типичните ви GO-TO, но би трябвало да бъде. Не само дрехите на Манго са добре изработени, но и са доста достъпни. Харесваме техните съобразени панталони, както и донякъде остри якета, както и блейзери, но те също правят страхотни сделки от доста плоски, които са удобни алтернативни, ако сандалите са не-не в офиса ви.
H & m. Не, H&M не прави само клубни дрехи. Те имат цяла секция за офис облекло, която ще ви удари ума. Не забравяйте да проверите роклите за отпускане на компанията, както и поли, които ще изглеждат фантастично с леки суичъри през лятото.
Зара. Не пропускайте фантастичната нова колекция от леки (и светло оцветени!) Пролетни/летни панталони. Ако вашият код на роклята в офиса е малко по -снизходителен, ние също предлагаме да инвестирате в един от красивите им отпечатани кратки комплекти.
Боден. Британците правят много неща добре, както и класически, конвенционална, но стилна превръзка със сигурност е едно от тях. Боден е едно от предпочитаните от нас места, за да отбележим рокли без остатъци, които не са толкова кратки, но те също имат тонове традиционен кардис, които ще работят за сезон.
Kohl’s Не спийте на Kohl’s! Харесваме колекцията Dana Buchman за работни тениски, както и традиционните блейзери, както и има много винаги код на купони за продажба и/или отстъпка.
J. Crew. Това трябва да се разбира. Очевидно е, че костюмът на J. Crew е страхотен, но техните рокли също са с умерена дължина, както и непобедимо качество.
ASOS. Ако имате време, копайте с огромния избор на ASOS. Има много неща, които не са подходящи за работа, но също така има и тонове блейзери, както и панталони, които ще предполагат, че не използвате точно същото нещо като всяка друга дама в офиса.

За много повече съвети за покупка отидете на shefinds.com.
Читатели, какъв е вашият списък на най -добрите магазини за работно облекло за лятно време? Как точно се е променил списъка за вас през годините?
———————————————————————————
N.B. Моля, запазете коментарите си по темата; ThreadJacks ще бъде изтрит по наша собствена преценка, както и за удобство. Тези съществени съобщения са предназначени да бъдат източник на коментар в квартала по конкретна тема, с която посетителите могат да търсят, без да се налага да пресяват много несвързани коментари. Освен това, макар и на програма, аз изключително ценя всички коментари от моите читатели, ще ви помоля да уважавате някои ограничения на съществени съобщения като този. Кажете благодаря на вас за вашето разбиране!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *