Uncategorized

Основно ръководство за стил Houndstooth Pattern Тази есен

, замислена като класика, отпечатъкът на Houndstooth е проверен от времето, както и винаги е даден живот в много по -съвременен метод за есента, както и за гардероба Wintertime. Тази година сме, когато за пореден път виждаме завръщането на модела на Houndstooth от всички аксесоари, както и тоалети.

Vitaliia
Този модел е особено популяризиран през 90-те години на миналия век, когато дизайнери от висок клас като Chanel, Louis Vuitton, Emporio Armani, както и Moschino адаптираха модела на Houndstooth към техните колекции. Цветовете първоначално бяха черни, както и бели, въпреки че сега цветовете на модела са адаптирани към всичко, което е в сезон в момента. Готиният, оставен ансамбъл в движение е също толкова решаващ, колкото вечерен вид; Те ви отвеждат от едно място на още едно, докато ви улесняват, както и уверени.

Wendyslookbook
За пореден път отпечатъкът на Houndstooth отново е в гардеробите ни, точно навреме, за да посрещнем есента, както и ние сме толкова доволни, че се върна. Доминирайки силуета от главата до петите, темата за Houndstooth с висок контраст показва комбинация от винтидж дух с ясно андрогинна примамка. От продуктите за облекла, които обикновено са черни, както и бели до други, които са сини или нюанси на червено. Тази есенна мода осигури на този стилен отпечатък.

Паулинави
Превъртете надолу по -долу за много повече, както и за пазаруване на основно ръководство за стил Houndstooth модел тази есен:

mari_malibu
Хана яке за тениска на Хана Хъндстут
Lonestarsouthern
Плюс яке за ръкав на Bishop Bishopooth
itsjustinesjournal
Shein Houndstooth шарки за суичър с ръкав
Шал шия на шията отпечатък с двойно гърди туид блейзър
Inthestyle.com
Арезайсала
Плюс рокля за блъскащо и ками
Луд за кариран крем карирана мъничка пола
@sophielouisesdiary
Бутон за печат на Houndstooth подробно пола на Bodycon
@mandisfashionworld

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *