Clothing Accessories

Кажете „да“ на тази прекрасна пепеляшка токчета, коя двойка е вашият избор, за да общо лятото ви?

Instagram/Samimiro

Нека да представим това за вас. Това е, когато най -накрая можете да завържете възела на вашата мечтана лятна ваканция или просто да излезете на дансинга, живеейки най -добрия си живот това лято. Разгледахме списания, както и видяхме моден блогър в Instagram: Те премахват високите токчета поемат стила на всички в момента.

От увеличаването на прекрасните обувки, вдъхновени от принцеса, до разпространението на стъклени токчета, както и прекалено очарователни или нарекохме пепеляшки токчета, всички ние живеем във фантазията на Дисни. Независимо дали търсите най -удобните токчета някога или искате чифт, подобен на голи токчета, но с малко повече усет, моделът на премахване на петата е методът, който трябва да върви.

FashionJackson

Нещо повече, най -добрите токчета за премахване са идеалният метод за плащане на интерес на краката си, ако имате великолепна миди рокля или боди. Това лято един от моделите на стъклените токчета е направен от прозрачен материал, обикновено Perspex, произвеждащ чувствен и изключително съвременен прозрачен ефект.

Напред, намерете всякакви концепции за стил от нашите най -добри модни блогове от високи токчета до стилети, както и се наслаждавайте на безкрайни методи за смесване, както и да ги съпоставите.

Източник: Сазан

За вдъхновение, проверете нашето ръководство за най-добрите тоалети, готови за вечерта смесени рокли за напитки, както и традиционните сплит панталони за още.

FashionJackson

Amina Muaddirosie 95 мм помпи с пръсти

Купете тук

Серхио Росигрази Серхио Кристални сандали

Купете тук

LulusPower Pearl White Scedded винилови сандали с висока пета

Купете тук

Leyona Light Nude Vinyl Butterfly заострени токчета

Купете тук

Raidaudett

Вижте също

Лятна мода
Крайното ръководство за лятно време 2022 г., за да се облече, повлияно от парижкия външен вид

Купете тук

Luluskeiza Light Nude Patent Rhinestone Оценен пръст на глезена Помпи

Купете тук

Lulusmidnight сребърни холографски токчета

Купете тук

Клаудет увеличи златните сандали с висок ток

Купете тук

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *