Clothing Accessories

Как да избера най -добрата кърпа за тренировка?

Как да избера най -добрата кърпа за тренировка?
14/03/2022, публикувано от Alanic Global

Възползвайте се максимално от времето си за фитнес, като изпотявате малките неща. Закупуването на кърпи за търговия на едро за вашето съоръжение или фитнес е съществен метод за поддържане на членовете си доволни и вашето оборудване без зародиши. Когато се отнася до избора на най -добрата фитнес кърпа, има няколко променливи, които трябва да се вземат предвид. Вижте това ръководство за избора на най -добрата кърпа за упражнения за вашата фитнес зала!
Тъй като много повече хора се присъединяват към фитнес зали, съсредоточете се върху всички аспекти на вашето съоръжение, за да увеличите базата и приходите на вашите членове. Един от най -жизненоважните елементи, които трябва да вземете предвид, е качеството на вашите кърпи за упражнения, които получавате от надежден производител на кърпи САЩ.
Значението на кърпите за тренировки
Вашият фитнес център трябва да има достатъчно първокласни кърпи за тренировки. Кърпите са жизненоважна част от изживяването на фитнеса. Помислете колко пот един обикновен член на фитнеса произвежда след напрегната тренировка във вашето съоръжение. Много фитнес воини не използват гривни или ленти за глава. По -скоро изпотяването изсъхва върху дрехите си, ризи или къси панталони.
Има различни предимства за предлагането на чисти и меки кърпи на членовете. Едно съществено предимство е, че много вероятно ще почистят устройства и оборудване, след като ги използват. Не искате да доставяте кърпи безплатно? Помислете за закупуване на премиум кърпи за препродажба във вашата фитнес зала.
Кърпите помагат да се запазят микробите на разстояние
Микробите могат да бъдат намерени във всяка фитнес зала. Премиум кърпи, от друга страна, могат да помогнат за намаляване на разпространението им. Потта и бактериите са по -малко вероятно да достигнат ръцете на членовете, ако използват кърпи за почистване на телата и лицата си. Бактериите се прехвърлят предимно през ръцете.
Освен това, фитнес кърпите трябва да бъдат лесно достъпни в съблекални и сауни. Coliforms, бактерии, микрофунг и дори E.coli процъфтяват в тези среди. Насърчете членовете си да използват кърпи, душ сандали и други хигиенни стъпки, за да намалят излагането им на микроби и други нежелани видове мръсотия.
Кърпи за допълнителна сигурност
Изберете фитнес кърпи, които са меки, но достатъчно издръжливи, за да действат като бариера. Това действа като бариера между тренировъчното оборудване и стомасите на участниците, дъното и гърба. В някои случаи кърпите са поставени на оборудване за тренировка от любителите на фитнес като допълнителен слой за подкрепа и защита. Използването на бариера за кърпи също може да помогне за поддържане на микробите.
Абсорбция на влагата
Кърпите, които използвате за вашия фитнес център, трябва да могат лесно да абсорбират влагата. Кърпите имат бримки при тъкането на кърпата. Потта и водата могат да се абсорбират през тези бримки. Кърпа с многобройни бримки ще бъде много издръжлива и абсорбираща. Кърпите, които са остарели и/или стават конец, няма да абсорбират течности ефективно. От друга страна, кърпи за тренировки не е необходимо да бъдат толкова абсорбиращи, колкото конвенционалната кърпа за баня в пълен размер.
Членовете, които имат на ръка, абсорбиращи кърпи, могат да избъркат изпотяването от веждите си и да продължат напрегнатата си активност. Предлагането на кърпи за тренировки е много повече от просто добро докосване. Това може да подобри обучението и да увеличи задържането на членовете. Изберете кърпи, които са достатъчно абсорбиращи, за да поддържат членовете сухи по време на тренировки, но не толкова дебели, че микробите могат да се натрупат.
Собственици на фирми, трябва да говорите с един от най -популярните производители на фитнес облекла, ако искате да набавите кърпи за тренировки на едро. Поискайте оферта от екипа за поддръжка и съответно направете вашите насипни поръчки.
Аудио версия: Щракнете тук
Етикети:
Персонализирано фитнес облекло
фитнес облекло
Производители на фитнес облекла
Фитнес облекло на едро
Дистрибутори на едро на едро
Производител на кърпи САЩ
Облекло за фитнес на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *