Clothing Accessories

Надстройте стила си с възвишените якета с качулки за атрактивни силуети

надстройте стила си с сублимираните якета с качулки за атрактивни силуети
10.10.2016 г., публикуван от Alanic Global
Качулките абсолютно шум много като най -важният гардероб, от съществено значение за физическите изроди на фитнес, но те без усилие се смесват в основната модна сцена в световен мащаб. Жизнеспособна мода, важна, тъй като в крайна сметка е от това, че е фитнес център, сега жените могат да ги превключват в местоположението на неспокойните тоалети, както и все още изглеждат предимно нахални, както и класни. Не много повече са якето с качулка, ограничено до неутралните нюанси, тъй като водещите производители на облекла за сублимация са предоставили метод на жизнените, както и силни отпечатани качулки, които вървят добре с завладяващите герои на модните предстои жени.

Така че, ако и вие се стремите напред да ги имате в гардероба си, тогава трябва да се съобразите с различните концепции за стил, както и без усилие да ги стилизирате.

Грубият, както и прекрасен силует
Кой заяви, че грубите графични качулки не могат да ви осигурят така необходимите прекрасни ансамбли? Изпробвайте този балансиращ акт с грубо, както и яке с твърда качулка с палто или блейзър, както и екипирайте това с пола с молив, може да е за подслаждане на целия ефект. Не забравяйте да запазите избор по отношение на цвета, за да сте сигурни, че можете да експериментирате много повече в тази идея за стил. За да направите нещата много по -женствени, донесете торбичка за прашка, за да общите силуета.
Много излъскан, както и закрепен
Точно като грубия, както и твърд или прекрасен външен вид, можете също да получите полираните, както и нагласените ансамбли с всякакъв вид сублимирани качулки. Докато носите потната тениска или яке с качулка или елегантен, както и полиран външен вид, можете да добавите черна мъничка пола за рокля, с може да е жива качулка, както и чанта или задържане във всякакъв вид метален нюанс . Донесете някакъв обрат на това с маратонки вместо всякакъв вид други момичешки обувки.
Играта за слоеве стана силна
Вземете изключително релаксиращ, както и невероятно слоест вид в по поръчка сублимирани якета, както и качулки за най-жизнените и обемни аватари. Облечете се в джъмпер, плетещ връх с джъмперна рокля, както и екипирайте това с яке с качулка. Това ще добави атлетично повлияна позиция, докато ботушите с токчета с котешки очила с форма на очи се уверяват, че добавят нотка на женственост, както и изтънченост с причудливост, както и панаш.

Шенигани в уличния стил
Вземете някакъв остър уличен стил в монтирано яке с качулка, обединено с тренчкот в контрастен цвят за зимните сутрини. Сдвоете този цялостен вид с високи дънни дънни дънни дънни, както и апартаментите или може да са балерините за изключително основен, но елегантен силует.
Атлетично повлияно: забавно спор
С забавлението на Athleisure, което се случва навсякъде, какво ще кажете за обединяване на жизнено яке с качулка с шорти или коловози за тренировка, с червени устни, както и стилети. Изглежда странно? Това обаче е неапологично изключително страхотно по отношение на оригиналността, която това представя. Изпробвайте различни цветове, вместо да останете с неутралните нюанси, както и не забравяйте да добавите аксесоари като елегантни торбички, както и ушни пръстени, за да добавите задържани вибрации към тази стил на есенция.

По този начин, следващия път, когато влезете в спирка на дребно, не забравяйте да добавите живи сублимирани качулки към вашата количка за покупка. Вземете най -свежите, както и актуализирани версии на качулките, изработени от изключително известен производител на сублимирани сублимирани качулки, за да се уверите, че можете да ги стилизирате според събитията, както и събитията, към които се насочвате.

Етикети:
Персонализирани сублимирани якета
Производител на сублимирани качулки
сублимирани качулки
производители на сублимационни облекла

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *