Clothing Accessories

Най-лесните, най-евтините идеи за облекло на планетата. О, и те също са стилни!

Дял

Tweet.

ПИН

Reddit.

Джоб

Тази публикация може да съдържа партньорски връзки. Вижте нашата политика за поверителност.

Instagram и Pinterest са чудесни за безсмислено превъртане, но понякога се нуждаете от редактиране. Това е особено вярно, когато търсите да надстроите гардероба си с някои лесни идеи за облекло. Така че нека да преминем покрай странната смес от храна, знаменитост и семейни снимки във вашите емисии и да се справите с него. Ето 10 супер лесни и бюджетни облечени идеи за жени.

10 най-добри идеи за мода за жени

1. Памучна рокля плюс маратонки

Можете да намерите сладък памук или джерси рокля за по-малко от $ 15 в H & M. Обувките ще бъдат най-подходящата страна на вашето облекло и ще трябва да решите къде се намира компромисът между стила и цената. Може да ви хареса VIONIC приплъзване на маратонки за техните смели цветове и смесен стайлинг; Цената на около $ 120 може да бъде бюджет или не, в зависимост от това, което обикновено харчите за обувки. По-евтин, но по-ясен вариант е платна маратон от Ardene за $ 22.

2. Смяна на рокля плюс сандали

Смяната рокля в лека тъкан е един от най-женствените и флирдни стилове, които можете да си купите. Плюс това, можете лесно да намерите този силует в почти всеки цвят или модел на разумна цена. Ако нямате нищо против да се показват ръцете си, костюм без ръкави с деколте в стил Hallter е секси допълнение към летния гардероб. Намерете смяна рокли на Тоби или стария флот.

Всеки прост плосък сандал от целта или Walmart може да закрепи роклята на смяна. Съвет за бонус: Изберете обувка в цвят, който е близо до тонуса на кожата и краката ви ще изглеждат супер дълги.

3. Изрязан, оцветен деним с блуза

Изрязани, цветни дънки не са на преден план на тенденциите в момента, но те винаги маркират ползвателя като стил. Те са странни по добър начин. Опитайте с дръзка праскова, зелено или дори пожарен двигател. Сдвоите ги с бяла или неутрална тон блуза за издърпани заедно.

Преди година купих лавандула подстригани дънки от клуба на Сам за $ 17. За съжаление тази сделка отдавна е изчезнала. Но можете да опитате QVC (наистина) Nordstrom за сладки стилове на цена около $ 40. Ако имате повече да похарчите, проверете Topshop и Boohoo.

4. Флорална рокля и деним яке

Флорални рокли те тенденват това лято и те отново ще продължат след това лято. Това е страхотна новина за бюджетните модни, защото роклята, която купувате днес, ще ви продължат да бъдете модерни за цялото време – освен ако не изберете модерен нарязан или модел (RIP студено рамо и блокиране на цвета). Можете да намерите достъпни цветни рокли на любимия ви търговец на дребно – целта, Walmart и KMART. Ако предпочитате да купувате дрехите си в магазините, които просто продават дрехи, опитайте стария флот или почти всеки багажник за освобождаване на отдела.

Най-ласкателното деним яке за сдвояване с флоралната рокля е рязането, което е леко изрязано. Може да се наложи да похарчите малко повече, за да намерите такъв, който се вписва точно, но ще го носите отново и отново. И когато се разпадне, можете да я носите като затруднено парче.

5. А-линейна пола и върха на културите

Пълна, висока талия пола, съчетана с върха на културата, е без усилие шик и има забавно ретро настроение за зареждане. Не е нужно да показвате всяка кожа. Намерете върха на културата, която се приземява само на върха на полата си. Или инвестирайте в монтиран връх, в който можете да се приберете. Ефектът ще бъде същото: малки криви на талията и ритането (и да, това е позоваване на SIR Mix-A-Lat).

Modcloth е чудесен източник за сладки открити поли и можете да намерите всеки стил на реколтата на Amazon.

6. Дънки и тениска

Всеки списък на най-добрите идеи за облекло за мода на всички времена ще бъде непълна без позоваване на надеждните Jeans-and-T комбо. Ако отивате за стил над комфорт, преминете към мъките и стигнете до подредено, тъмно-измиване вместо това. Не съм се противопоставял на принцип на недостигащи дънки, но те могат да изглеждат небрежни, когато са сдвоени с основна тениска.

1822 Деним и старият флот са надеждни източници за достъпни дънки, които всъщност са подходящи и по-плоски. И всяка жена трябва да има някои от тениските на V-образната нишка на целта.

7. Макси пола и копринен резервоар

Максиката и резервоарът е друг от тези лесни и женски комбота, които винаги работят. Ако имате проблеми с правенето на екипировка, се приспособявате, опитайте се да експериментирате с дебели и тънки колани. Често добавянето на контрастен пояс в кръста е достатъчно, за да се обърне срамно в нещо наистина специално. За да запазите вида повишен, изберете резервоар WiТова копринено строителство, а не на Джърси. Добавете дълга огърлица, ако имате такъв.

Можете да намерите цялото това облекло по бюджет в Target или Amazon.

8. гащеризон и печат сандали

Гамчествата са естествено икономически, защото стоят в горната и долната част. И ако смятате, че не можете да носите гащеризон, това е само защото все още не сте намерили правилния стил. Има обикновени силуети, които ще поладат всяка фигура. Повечето жени харесват най-доброто от стила, но може да се нуждаете и от монтиран или тънък крак, в зависимост от вашата форма.

Сдвояване на гащеризона с печеливша сандал от багажника за клиринг на DSW. Изберете тънки ремъци за детски почва и дебели ремъци за случайни дни.

9. FAUX кожени панталони и лека блуза

Трябва ли момичето да направи изявление понякога, нали? Когато се чувствате saucy, намери себе си чифт кожени гамаши, които не са прекалено стегнати. Приплъзване на бяла, лека безкрилна блуза отгоре. Наличността и стиловете на предната вратовръзка са лесни, защото не е нужно да ги захващате. Добавете смел цвят на червената устна и сте готови да завъртите главите.

Можете да намерите кожени гамаши на страниците за клирънс в тези онлайн магазини: Asos, Nastangal и Missguided например. Зара ги носи и понякога. Опитайте Южна Луна под и Nordstrom Rack за излишъци.

10. Борд и токчета

Рокли на тялото и превръзки получават много флак, но това е така, защото там има толкова много сирене. Търсете роклята на тялото на Amazon и бързо ще видите какво имам предвид. Въпреки това, добре изградена и облицована рокля на тялото изглежда чудесно на почти всяка фигура. Няма значение колко сте големи или малки, тъкан, който се намира в близост до тялото, разпръсква повече от разхлабени, ролкови стилове.

Страниците за клирънс на Asos и Missguided са добри източници за рокли на тялото за по-малко от $ 30, но ще трябва да преминете през някои твърде стегнати опции, за да намерите един, който ви харесва.

Моля, оставете това поле празно бюджета мода във входящата си поща!
Електронна поща *

Проверете папката входящата си поща или спам, за да потвърдите абонамента си.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *