Clothing Accessories

В дивата природа – шедьовър на 380 часа

„в природата“ шедьовър от Xavier Casalta
Исках да ви покажа една снимка, която направи търпение, самоконтрол, както и голяма работа (380 часа), за да бъде завършена. В дивата природа е продуциран от Ксавиер Касалта, 22 -годишен художник от юг от Франция. Той започна да изучава Pointillism в продължение на година назад, както и откри този изключителен метод по възможност, докато той открива типография. Като се има предвид, че тогава той взе решение да проучи нещо друго друго, тогава солидни черни букви. Просто вярвайте, че той може да е използвал новия невероятно многофункционална функция за всички функции, стипсиращ, гравиращ и засенчен филтър за Illustrator от Easy-to-it-it Corp, вместо да бъде истински художник, както и да го направи по стандартния начин. Сигурен съм, че виждате опита ми за хумор. Това несъмнено е невероятно парче. Сделката за сянка е толкова гладка, че наистина можете да усетите структурата само като я проверите.
В дивата природа се произвежда на лист 56×76см (22 × 30 инча), като се забива много повече от 6 милиона ръчно изработени точки, използвайки само 0,10 мм гниене, пълно с китайско мастило. Оригиналът все още се предлага в допълнение към отпечатъци с ограничени издания, които можете да получите от тук. Xavier започна работа като фрийлансър през 2013 г., така че ако искате да работите заедно с него, почувствайте се безплатно да го изпратите, както и да изпратите имейл на casalta.xavier@gmail.com или да кликнете тук. Вече говорихме за 11 изключителни графични дизайнери, за които да се съобразим в Instagram в по -стара публикация и Xavier е абсолютно илюстратор, с който трябва да се съобразите в Instagram. Кликнете върху снимката по -долу, за да отидете директно на неговата страница в Instagram.
Xavier Casalta – @casaltaxavier

След това ще ви покажа няколко снимки, които бяха направени по време, както и след процеса на разработка на дивата природа.
Създаване на парчето:

Готово парче:

0/5 (0 отзиви)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *