Clothing Accessories

Зомби знаменитости-другата страна на известните лица

всички знаят, че известните личности са надплатени и надценени, така че това не е чудно, че когато зомбификационният „вирус“ се разпространи по целия свят, те бяха първите, които претърпяха трансформации- Да бъдеш на милостта на някакво изключително въображение на художниците. Тази тенденция на зомбифициращите знаменитости стана много популярна и продължава да бъде оценена, поради неговото чувство, защото подчертава много известни лица в нова маска, показвайки ни какво биха изглеждали като нежить. Вероятно много от вас си спомнят шока, когато Майкъл Джексън пусна видеоклипа си „Трилър“ на декември 1983 г. и оттогава повлия на културата на хората.
Това е всичко! По същия начин Роб Зомби е бил зомби зависим, умишлено зомбифициращ себе си и се показва като нежить за обществеността. Въпреки че получените изображения са гротескни, те също са много хумористични и това всъщност е цялата точка. Те не само се разпадат, но и се забавляват в поп културата и не само. Превръщането на известни личности в страшни чудовища и гниещи зомбита представлява също малко срив в публичния си имидж, който те се опитват толкова силно да го запазят безупречно.
Роб Зомбион Мей 2007 г. Топс пусна нова серия от тематични карти на зомбита, наречени „Холивудски зомбита“. Картите за пародия на знаменитостите се отличават с изпускане на челюст с невероятни прилики от списък с таланти All-Star. Тук можете да видите повече, ако се забавлявате.
Майкъл Джаксотоп ZombiesJohnny Depp Процесът на зомбификация е толкова силен, че дори Исус или Спайдърмен не можеха да избягат от него. Много от тези зомбифицирани фигури гордо се носят на тениски. Ето някои легендарни фигури, които ни повлияха и вероятно никога не сте ги виждали така: Мики Маус, Мерилин Монро, Мона Лиза, Бритни Спиърс, Майкъл Джексън, Спайдърмен, Исус, Че Гевара, Хитлер, Обама или Абрахам Линкълн. Omg, дори смокинг от linux@! ??#
Zombies thirtszombie penguinonce Вие всъщност започнахте да превръщате знаменитост в зомби, трудно е да спрете само на един. Такъв е случаят с Mindchies (Индонезия) и Frédérik Peeters (Швейцария), които създадоха поредица от ужасни известни фигури. Можете да намерите Mindchies на празни, ако искате да видите повече от неговите произведения.
Monalisa и Hitler Zombies Swiss Graphic Novicist Frédérik Peeters илюстрираха над 100 известни зомбита, от известни личности до политици и автори в PortraitsaslivingDeads. Можете да намерите повече тук: или можете да разгледате сайта му, за да намерите повече неща за него:

„Ще съборя портите на Netherworld, ще разбия стълбовете на вратата и ще оставя вратите равни и ще оставя мъртвите да се качат, за да ядат живите! И мъртвите ще превъзхождат живите! ” – Ищар, епосът на Гилгамеш

0/5 (0 отзиви)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *