Clothing Accessories

Най -новата снимка на Мат Милър

, ние вече говорихме за изключителния, на свободна практика: Мат Милър. Роден в Бристол, Великобритания, той е осигурил живот на дивашки животни, защото е бил студент. Сред предпочитаните от него неща, които да стилизираме, можем да намерим: сови, пауни, горили, както и еленни. Можете да проверите цялата информация, която изисквате от Mat Miller в предишната ни публикация за него или на личния му уебсайт.
Чисто новият му набор от илюстрации се нарича „церемония“, както и е мастило, както и цифрови смесени носители. В партньорство с Society6, английският илюстратор е създал цяла колекция, базирана на най -новата си картина: церемония. Вече можете да откриете чанти, тениски, ситуации на i-телефон, както и чаши, всички с добре нарисувана, плашеща горила, отпечатана върху тях.
За бъдещи запитвания, моля, отидете на сайта Society6, където можете да откриете цялата колекция, предлагана за покупка. Имайте предвид, че те предлагат дисконтов процент в наши дни, напълно безплатен по целия свят.

Ако не мислите толкова за комерсиализацията на илюстрациите на Мат Милър, тук можете да откриете цялото му портфолио „церемония“. Позволете ми да ви покажа няколко негови работа, както и да ми кажете вашата гледна точка в полето за коментари по -долу.

0/5 (0 отзиви)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *