Uncategorized

Портрети в мастило и чай – Carne Griffiths

Днес ще говорим за някои от най -добрите арт експонати, представени на Лондонския панаир на изкуствата 2015. За тези от вас, които не знаят какво е лондонският панаир на изкуствата, нека аз скоро те информирам. 27 -ото издание на Лондонския панаир на изкуствата се състоя преди три дни в Центъра за дизайн на Service. Целта на панаира е да насърчава съвременното изкуство в най -добрия си вид. Съвременното британско изкуство се представя заедно със съвременното произведение от днешните водещи художници, които се формират по целия свят.
Между експонатите, показани на Лондонския панаир на изкуствата, намерих един фантастичен художник на име Карни Грифитс. Той успя да създаде поредица от нови произведения, всички в мастило и чай. Портретите се нарисуват с писалка за фонтани и боядисани в различни смеси от чай и алкохол. Основната тема на неговите произведения на изкуството е превъплъщението на природата. Той избра да нарисува портретите си върху акварелна хартия, само за да подчертае формата на своите модели. Техниката му е безупречна и ако видите работата му, е почти невъзможно да не се страхувате.
Кой би си помислил, че чаят може да се използва по този начин? Изглежда, че английският художник Карн Грифит вече е отговорил на този въпрос. Вижте неговия профил на Behance, за да научите много повече за работата му като илюстратор и като художник.
Портрети в мастило и чай от Carne Griffiths, представени на Лондонския панаир на изкуствата 2015
употреба

0/5 (0 отзиви)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *