Uncategorized

Всички черни костюми – наистина не може да се обърка

сме сигурни, че не се нуждаят от нас, за да ви кажа, че вие ​​сте в печеливша ситуация с всички черен костюм с. Това е най-ласкателно от цветове и когато става въпрос за шик, той наистина не може да помогне на себе си – това не може да бъде победен.

Някои от любимите ни скоби са разтърси ноар в продължение на години. Какво не отива с велосипедист, яке, например? Хвърли го върху крехък шифон или копринена рокля с тънки каишка, или да се придържа към общите партньори черни skinnies и баланси с изрязани боти до глезена. Обратно през шейсетте Мериън Фейтфул определи кожа гащеризон в Момичето на мотоциклети и като заглавие на филм прехвърлен в Naked Под кожа в някои страни, ние чувстваме, че се оказа си точка.

Тогава там е малка черна рокля дрешки, обичан от коктейлни поилки за векове и от фенове Одри Хепбърн / Givenchy, тъй Закуска в Тифани. Пусни го прави или разнообрази с пайети и изрезки; алтернативно добавите ресни като Стела Маккартни. Алекса Чънг се обърна в нейната лятна рокля, но можете да отидете в обратна посока с прозрачни ръкави. Въвеждане на кожени панели или accessorise с нанизи от перли.

Kit себе си в черна изкуствена кожа във формата на заобикаляне, миди или плисета. Завършете със слънчеви очила и кръгла съединител или отидете изглаждане в кадифени плисета вместо. Отделям хладно в тъмно сако, джинси и мека шапка или екип опушена дантела със сатенени панталони. Най-черни широко краката панталон или palazzos с кратко чай или дърпане извънгабаритни кашмир над абаносова мини и мокасини. Това е начина, по който се съберат изцяло черен костюм.

Персонализирайте черен горната или кимоно с ресни или стегне въглен риза-дрехи. Съвпадение тъмна кожа шорти с украсени плетат и плъзнете около чанта извънгабаритни или неучастие за размита-граничи черно палто тромав. Въвеждане на високи до коленете чорапи на Flippy мини, както и да използват различни текстури, за да успокои противоположни мастилени оттенъци.

Rock реколта топ, къси панталони и дълъг елек в нюанси на нощта или парадират мрежа в продължение на кратък рокля. Този цвят е естествено за чист тенденция на сезона, така експеримент със слоеве, дължини и текстури. Дръжте на топло в черен двуреден peacoat от вълна или обратно, прегръдка на слънцето в PVC пола и велосипедист ботуши.

Грейс Hoddington призовава черно “чист вкус”, че листата й се освободи за по-високи въпроси като работа. Ние не можем да спори с това – кой би посмял? Но ние смирено се предполага, че тя осигурява ясна палитра и празно платно също. С черни дрехи никога да отидете напълно погрешно. И така, какво чакате?

Най представена снимка е на Джени Цанг. Това черна рокля в двойка с чувал, че и тези ботуши … зашеметяващ.

Рокля: Анин Бинг, Ботуши: Dolce Vita, чанта: Chanel. Черни тенденции.

Няма никаква екипировка по класически от малката черна рокля! Александра Хоанг носи почти рамото, пластове рокля, с буци черни токчета и катарама подробни напречни чанта тяло.

Рокля: Декларация Pls.

Нада Adelle е в главата до петите всичко черно тук, облечен с бляскав костюм се състои от черни кожени гамаши, Т-образно V врата, кожа почиства палто и отворени пръсти сандали.

Екипировка: плач.

Сара Ескудеро е визия в черно; облечен с плисирана рокля и носеше красива реколта кожена чанта. Добави нюанси и токчета, за да направят подобна визия!

Рокля: Zara, чанта: Chanel Vintage, Shoes: Chanel

Сара Доналдсън е абсолютно усвоили същността на всичко черно стил тук, в копринено от две части, която е да се умре за! Сдвояване боята с изявление обръчи и сандали, Сара е създал един лъскав и секси стил.

Екипировка: The отменено.

Наташа Ндлову е поразителен и елегантен в този класически стил изцяло в черно; пънк стил черна кожена пола и черно поло! Носете този вид с токчета, за да се получи, че нервен глем които Наташа е люлка!

Скок: H & M, пола: Missguided.

Кели Spronk е елегантен и шик в тази прекрасна всичко черно стил, състояща се от един бутон до блуза, тесни дънки и мъжкарана блейзър. Носете този вид с един чифт обувки отчет за инжектиране на едно докосване на цвят във вашия естетически!

Марки, които не са посочени.

Сара Доналдсън е създал перфектен силует тук в един рамене жилетка отгоре и чифт разкроени панталони culotte. Ние обичаме поразителния характер на този вид, както е изцяло черен стил.

Горе: Дион Лий, панталони: Кристофър Esber, чанта: Daily Променено.

Емили Tømmerberg ни показва колко лъскав могат да бъдат изцяло в черно, в този смел диференцирана от роклята на рамото, в двойка с мрежести чорапогащници и обувки на висок ток за по-тъмен и секси стил.

Облечете: Джина трико.

Кожени якета винаги ще правят идеалното допълнение към изцяло черен костюм. В комбина с над ботуши до коляното, черни дънки и извънгабаритни шал, кожено яке Катаржина Туск добавя само правото размер на глем.

Чанта: & други истории, яке / Ботуши: Zara, панталони: Topshop.

Исабел Selles е елегантен и поразителен в това всичко черно облекло, състоящо се от обзаведена MIDI рокля, СтраPPY сандали, с модерен стил чанта чанта за допълнение ретро. Вие никога не може да се обърка с черно, и този поглед определено го доказва!

Марки, които не са посочени.

Софи ван Даниелс е създал нервен и тайнствен изцяло в черно настроение по двойки с макси рокля с ежедневни сандали без гръб и голяма чанта кофа които обожавам.

Обличане: Zara, Обувки: H & M, кошница: C / о Agneel, очила: Ray Ban.

Tsutsumi Хоанг изглежда елегантен и изтънчен в черен разстояние рокля рамото, в двойка с буци тънки токчета и метален подробно чанта за създаване на поразително всекидневния поглед.

Марки, които не са посочени.

Ние всички обичаме изцяло черен костюм! Опитайте се да носите бедрото високи ботуши с дънкови шорти и отгоре на окото стил да открадне нервен и автентичен стил monochome Лиза РВД е.

Рокля: Talk About, Бикини Levi’s, Ботуши: Кристиан Лубутен, чанта: MCM.

Мириам Перес е люлка нервен, алтернативна всички черни стил тук, в bralet и пола носи под рокля секси мрежа. Комбинирайте този костюм, с strappy гладиаторски сандали и класически ватирана чанта да открадне стил на Мириам.

Пола / Top: Sfera, Сандали: Topshop, чанта: Chanel.

Осмели се да нося ресни кожа пола през този сезон като Александра Перейра. Тази позиция не само ще добави безкраен край на вашия външен вид, тя също е брилянтен начин да се носят на всички черни тенденция.

Пола: Astars, Top: Анин Бинг, Съединител: Мола Sassa, Слънчеви очила: Fendi.

Кристин Андрю го убива в този изцяло в черно облекло, състоящо се от почти върха на рамото, огорчен дънки и чифт обувки на високи токчета сливи от Neiman Marcus. Този стил е идеален за миг улица глем.

Горе: ILY, дънки: Nordstrom, Shoes: Neiman Marcus.

Разделете изцяло черен костюм с чифт изявление печат платформи като тази прекрасна изкуствена змийска кожа чифт от Gucci. Ерика Hoida изглежда ултра шик в този костюм, състоящ се от проблемните дънки, плета пуловер и сладък бежов мини чанта, която осигурява голям контраст с тонове по-тъмни.

Пуловер: Belstaff, дънки: Rag & Bone, Shoes: Gucci, чанта: Chloe.

Облечена в черно playsuit като този винаги ще ви гарантира по-сладък и занижени стил. Ариел Nachami добавя още един слой, за да си облекло чрез комбинирането с колан и буци кожени обувки за тази изразителна настроение!

Пола: Isabel Marant, чай: LNA, колан: H & M, кошница: Селин.

Няма нищо по-тънки, отколкото черно на черно естетика. Darja Barannik носи облика на един сладък плетен пуловер с цип нагоре в двойка със супер стилна разгънатата пола. Чифт нюанси финалният завършек на външния вид, добавяйки тези готини момиче вибрации ние всички пожелавам!

Марки, които не са посочени.

Angelica Blick търси напълно изчистен от всичко това черен костюм, състоящ се от чай Потопете врата, чифт панталони оборудвани цигари и извънгабаритни един бутон блейзър. Glam този поглед нагоре чрез добавяне на един чифт обувки на високи токчета поразителни, ако смееш!

Jacket: Джина трико, панталони: Сане Александра, Shoes: Zara.

Бо Мълдър търси ултра стилен в тази изцяло черен стил ретро, ​​състоящ се от плетена пола и ресни велур сако. Завърши вид с боти до глезена и кръст чувал да открадне сладък пролетта стил на Бо.

Пола: Ohne, Top: Zara, Jacket: Forever 21, Ботуши: Карло Pazolini.

външност Paulien Riemis Спокойната в този изцяло в черно облекло се състои от черни дънки, просто жилетка отгоре и едно страхотно Fedora ретро стил. Изберете да джаз до един прост всички черни стил, като се носи един чифт обувки изявление по този леопард печат чифт които обичаме!

Марки, които не са посочени.

Сандра Уилър е създал-внушителните автентичен черно върху черно-стил тук, сдвояване нервен кожа мини пола с прост черен пуловер и едно съвпадение на кожена чанта. Този поглед е добра, ако искате да добавите малко дързък до гардероба си!

Риза: Монки, Пола: Stayfash, чанта: Валентино, Shoes: Публичен Desire.

Сигурен ли си, за да се генерира елегантен и изискан стил изцяло в черно, като се носи наперен черно от две части костюм с прости шило сандали. Ние обичаме този двуполов стил. Via Jacey Duprie.

Панталони / Blazer: Четки и кост, сандали: хаос.

Който каза, черният цвят не може да бъде лятно? Тази малка черна рокля изглежда страхотно носят със сладък и стилен кожено яке и кръст чанта тяло. Via Каролина Oscik.

Jacket / обличане: Mango, Shoes: Sarenza, чанта: Ребека Минков.

Този убиец черно на черно облекло ще ви гарантира вниманието на всички, които минават! Комбинирайки изпя риза с лачени ботуши до глезена и автентичните ретро нюанси, този модел е прикован на тенденцията. Via Collagevintage.

Марки, които не са посочени.

Черно на черно е на път да отида този сезон! Елза Екман носи стила чрез прекрасни, нарязан culottes и лъскава кожено яке; обичаме го!

Jacket: Mango, риза: Zara, Blazer: Scotch & Soda, панталони: Espirit, обувки: Zalando.

Анабел Fleur търси загадъчна и съблазнителна в този дантелен черен макси рокля от Express. Чифт подобна рокля или пола комбинация с черни обувки на високи токчета и просто бижута, за да получите този поглед! Ние обичаме секси шик Анабел е!

Рокля: Express, Съединител: Тале Блан, Shoes: Asos.

Барбора Ondrackova изглежда абсолютно благ ип тази черно облекло, състояща се от изрезката кожа яке, тесни черни дънки и Punky шипове Chelsea ботуши.

Turtle Neck: American Apparel, дънки: Topshop, Jacket: River Island, Ботуши: Givenchy, чанта: Chanel.

Барбора Ondrackova носи всичко черно в този лъскав и стилен костюм, състоящ се от кожени гамаши, черна качулка палто, както и Миниатюрни черно Chanel чанта. Този поглед е минималистичен още изтънчен!

Нос: Missguided, поло: Proenza Schouler, Клинове: Balenciaga, Ботуши: Givenchy ботуши, чанта: Chanel.

Шерил Лука ни показва как един прост черен гащеризон culotte е идеалният начин да се носят на всички черни тенденция! Просто и стилен, този гащеризон – двойка с strappy обувки на високи токчета и съединител – е да се умре за!

Culotte гащеризон: плач Petite, Герб: плач Petite.

Джеси Буш съчетава изцяло черен тенденцията с тенденцията в макси палто, в тази прекрасна дължина глезена обвивка палто и извънгабаритни плета шал. Ние препоръчваме този поглед за всеки повод, независимо дали това е всеки ден, за свободното време или за работа!

Brands не е посочен.

Figtny носи цялата черна тенденция в елегантен и изискан начин; създаване на хладно и случайни вибрации с това поло рокля и кожа клин комбо.

Козина: Айлийн Fiser, пуловер: Надежда Grand, Клинове: Aritzia, Ботуши: Акне, чанта: Селин.

В кожен клин и извънгабаритни сако, Сара Ашкрофт носи нов вид сексапил на всички черни тенденция! Пънкарски обувки на висок ток, като например този Simmi двойка са перфектен завършек на външния вид.

Blazer / огърлица: H & M, ток: Simmi, панталони: Missguided.

Ресни кожени якета са винаги победител! Кара Лорен носи тази прекрасна риза с черно облекло, състояща се от обикновен чай, тесни дънки и боти; опростен, но изтънчен външен вид.

Jacket / Top: Кара Лорен Shop.

Друг странен начин да носят всички черни тенденция е чрез черен пухкав палто, като този, носен от Джозефин Ekström. Чифт изявление палто с кльощави черен деним и зимни обувки, за да пресъздаде този вид.

Jacket: Pellobello, Top: IMSO, Shoes: Мода Nova.

Опитайте се да носите на всички черни тенденция през мрежата риза с дълъг ръкав и панталони от кадифе мини пола комбинация, както се вижда тук, носени от Нада Adelle. Заснемане на вибрации на секси, така и изразителна, този поглед е идеален за деня и нощта.

Риза / Пола: 2020AVE, чанта: LYDC, Ботуши: Публичен Desire.

Лора Дитрих държи в тема с всички черни тенденция в тази прекрасна кожа молив полата и цепка на черното плета отгоре. Този поглед е прост, така и много сложен; чудесен поглед за новата година!

Пуловер: Joseph, сандали: Режим Колективните, пола: Asos, Кожа: H & M, кошница: Chloé.

Кожени панталони са идеалният избор за всички черни поглед. Мария Kragmann носи чифт с прекрасни ботуши Челси и извънгабаритни блейзър от Pepe Jeans.

Козина: Pepe Jeans, панталони: Asos, Ботуши: Kurt Geiger, чанта: Chanel.

Бутон черен нагоре ще изглежда нервен и двуполов носен с кожени панталони и черни съвпадение мулета. Тази копринена риза е перфектната комбинация от изтънченост и рокер момиче шик. Via Джули Sarinana.

Кожени панталони: J Brand, Мулета: 3.1 Phillip Lim, чанта: Proenza Schouler.

Нада Adelle люлее strappy сандали тенденция в тази прекрасна всичко черно облекло, състоящо се от кожа пола и грабеж цип плетен пуловер. Това облекло също изглежда страхотно с апартаменти; опитайте brogues ако искате алтернатива на токчета.

Бомбардировач / скок: Ivy Revel, ватиран пола: H & M, ток: Публична Желание, кошница: Зара.

Определено забъркват шал сезон веднага! Мариана Mäkelä обхваща тенденция шал; залепване на всички черни тема в тъмна, извънгабаритни и ресни парче.

Козина: Zara, Белег: Акне, Клинове: BikBok, чанта: Givenchy, Ботуши: Ralph Lauren, ръкавици: H & M.

Кожени панталони и черно-бели маратонки правят перфектна всичко черно ансамбъл. Препоръчваме стил на носенето двамата с просто черно палто и чифт нюанси Камий Callen е.

Панталони: Mango, Кецове: Nike Free Run, палта: Sheinside.

Носете leathe

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *