Uncategorized

Целева работа: Евтини аксесоари за пролетта

Сподели

Tweet.

ПИН

Reddit.

Джоб

Тази публикация може да съдържа партньорски връзки. Вижте нашата политика за поверителност.

Трудно е да си представим свят без цел или Таряй като стари таймери, които искат да кажат. Разбира се, ние си спомняме дните, когато нито един магазин не може да се смеси с модата и тоалетната чиста чиста по-добре. Но животът е по-добър, когато можем да се отправим към един магазин за някои торби за боклук, бутилка вино, нов цвят на устните и скъпа чифт слънчеви очила.

И сега, че пролетта е извикана, е време за две неща: почистване на къщата и актуализиране на аксесоара. Вие сте сами за пролетното почистване – но прочетете за осем целеви пролетни аксесоари, които със сигурност ще обичате.

Целеви пролетни аксесоари Ние обичаме

1. Bold Satchel.

Затваряне на капака на чантата, $ 34.99, цел

Някой каза ли “трябва да има”? Защото точно това е тази чанта. Предлага се в различни нюанси, включително весел розов и жизнен модел, тази интелигентна торба улавя същността на практичността с неговото безпокойство, структуриран силует. Той е перфектен, независимо дали го носите в офиса или след уикенд старта.

2. Дългото огърлица

Cateye дълга огърлица, $ 16.99, цел

Прост, но напълно шик, тази зашеметяваща огърлица е перфектното парче, за да добавите малко изпръскване на изтънченост към всеки поглед. Можете лесно да го носите на работа или да играете, благодарение на чистия си дизайн и блестящ блясък.

3. Fun Kimono.

Дамски райе Кимоно, $ 29.99, цел

Кимонос са навсякъде в момента – и с добра причина. Без усилие, хвърлянето-на-и-ход може лесно да завърши всяко облекло в гардероба. Носете този с бели дънки и обикновен връх за небрежно изтеглен поглед. Или го хвърлят върху рокля за затоплящ слой, когато е изненадан отвън.

4. Cateye Sunnies.

Женски слънчеви очила, $ 14.99, Цел

Какво да не обичате около чифт слънце, които канали малко стил на връщане, но все пак се чувства перфектно заземен и съвременен в същото време? Те ви дават усещане за различна епоха, но лесно се занимавате в някой от външния си вид – те са толкова шик с лъскава черна обвивка и чифт слайдове за печат на животни.

5. Girly лента за глава

Sugffix от Baulebarbar Gems Смола за глава, $ 16.99, Target

Един поглед в Instagram е достатъчно, за да се определи, че всички са диви за сладките аксесоари за коса точно сега. И защо не, когато парчета като тази искряща лента за глава от Sugarfix от Baulebar са наоколо, за да ни напомнят за всички лесни начини да спрем нашите мъже? Това е като пораснала версия на сладките стилове, които носехте като дете.

6. Floppy шапка

Дамски извънгабаритни Floppy Hat, $ 19.99, Target

Наистина ли нужда от шапка? Шансът, че, да, вие почти прави, когато това е граничеща с 100 градуса навън, слънцето е пламнал, и сте оставили вашите слънчеви очила у дома. А шапка като това защитава вашата кожа и очи от потенциално вредни ултравиолетови лъчи и повишава вашия слънчев стил коефициент значително.

7. торба колан

Дамски Лайън Хед / изпъстрени Фани Pack, $ 20, Target

Вие сте на колан чанта удар като толкова много в момента? Това определено е нещо – и вече не са те, напомнящ на Фани опаковки от 1980г. Тази чанта определено е най-съвременен отговор, какво със своята смела лъв главата емблема и поръсване на шипове.

8. Декларация за обеци

SUGARFIX от BaubleBar Причудливите обеци, $ 12.99, Target

Ти си позволи трябвало да се забавляват с гардероба си избор. Това значи, че избухне неочакваните цветове и силуети всеки сега и тогава, както и тези игриви люлякови обръчи. Що се отнася до пастелни аксесоари отиват, те са предназначени да напусне своя печат върху някой от вашите топли метеорологични ансамбли.

Моля, оставете това поле празно бюджета мода във входящата си поща!
Електронна поща *

Проверете папката входящата си поща или спам, за да потвърдите абонамента си.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *