Uncategorized

Джеймс Дънс: Как да носите спокойни панталони, без да гледате Frumpy

Как да носите спокоен приятел Jean? Имаше малко дилема, когато става въпрос за носенето на това – как да не изглеждат фрумпи дилема, по-специално. Намирам концепцията да бъда страхотна, но реалността е, че може да бъде трудно да се намери чифт, който изглежда толкова сладък, колкото звучи на конкретната ви изграждане. Аз не съм двойна нула, така че когато реша да нося излишна тъкан, искам да се уверя, че няма да добавите паунда …

Това беше затруднението … така се срещнах с Ейми от Джеймс Дънс, за да го поставим на теста. Джеймс Дънс, както може би вече сте забелязали, ако сте хванали пролетното лято 2011 външен вид, който публикува преди малко, има някои страхотни гадже jean опции (сред други стилове мога да видя, че даря).

Ейми и аз се опитахме да пасне. Класическият панталон за опция извън деним и Neo Beau в бяло и средно измиване.

От ляво на дясно: Класическият панталон на Джеймс Нео Боъ в бял и Джеймс Нео Боъ в основния деним.

Какво научихме:

Вземете истинския си размер, не разтегайте, за да акцентирате спокойствието, защото това просто ще добавите повече насипни и не размер надолу, само защото размерът на нормалите ви се чувства леко хлабав. Това е смисълът – Жан трябва да се чувства по-малко плътно след това редовната ви двойка блус. Главното изображение по-горе илюстрира вида стая, която искате да имате в спокойното си Жан.

Носете монтиран връх. Ако сдвоите нещо противно с вашия спокоен деним, тогава шансовете са, че ще се огледате. Вземете монтирана телница или блуза. Накарайте го и опитайте да добавите колан или се уверете, че той седи на линията на талията за по-рационализиран силует.

Добавете съобразено яке или изкоп за по-изискан вид. Все още може да се облече спокоен или гадже.

Носете пета. В този случай, клин за дневни износва работи перфектно.

В заключение, ние се радваме да носим спокойна двойка деним от време на време и след това и се радвам, че го поставяме на теста, защото Frumpy никога не е нещо, за което отивам. Как да носите гаджето си дънки?

Снимки от Jennine Jacob

Шопове нови женски обувки
Джеймс джинс шорти -gorjana чанти -линейски калъфки -збленка панталони -tbag los angeles-парка рокли -мелиса odabash -cut 25 fashion -vanessa mooney

Може да се насладите на четенето:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *