Clothing Accessories

Йога в House – 5 съвета, за да се възползвате максимално от йога йога

в къщата – 5 съвета, за да се възползвате максимално от вашите йога сесии
01/11/2018, публикувано от Alanic Global
Милиони хора метод йога в къщата всеки ден. Колкото и похвален да е, въпросът е, че по -голямата част от тях спират да работят, за да направят най -доброто от своите сесии.
И може би това е една огромна причина, поради която винаги се предлага да се насочите към часовете по йога, както и метод под ръководството на квалифицирани треньори, вместо да разчитате единствено на POS DIY.
Но отново разбираме, че вашата тясна рутина, както и други задължения, ви оставят по-малко време да отделите за равномерно дишане, камо ли да се насочите към ежедневните 45-минутни йога класове.

За забързани, както и за домашни йоги като този, точно тук има 5 печеливши съвета, за да получите най-добрия резултат дори от малко 20-минутни йога сесии-
1. Слушайте себе си, както и тялото си
Не спазвайте сляпо всички съвети, както и пози, без да разбирате как точно ще ви помогне. Тъй като разбирате себе си по -добре, импровизирайте различно настояще, за да задоволите специфичните си нужди.
Разберете ограничението на тялото ви. Правенето на неудобни пози – колкото и да е полезно – или продължаването на дълги часове може да нанесе повече щети, отколкото полза.

2. Облечени се в перфектно йога облекло
Това е един от най -сигурните методи за подобряване на общата ви ефективност – в инвестиции в висококачествени йога носения. Много по -добро използване Допълнете вашата гъвкавост; Уверете се, че сте добре вентилирани; Дръжте потите от вас. Когато се чувствате комфортно, спокойно, задушавате представянето си, става лесно. Днес най-добрите марки за физическо фитнес облекло предлагат много изключителни сортове йога сутиени, гамаши, тениски, както и повече, които са с най-високо качество. както и най -добрата част? Те са изключително достъпни.

3. Пазете всички разсейвания
Дори и да сте се организирали за 10-минутна йога сесия, бъдете сериозни за нея, както и предотвратявате всички разсейвания. Най -важното, дръжте телефона си далеч. Уверете се, че сте сами в стаята, вратите, както и прозорците са затворени, както и че наоколо няма шум. Ранната сутрин е най -вероятно най -доброто време за правене на йога, когато нещата са много по -тихи, както и вие се накисвате в свежестта във въздуха.
4. Дръжте се хидратирани
Поддържането на овлажнени е най -важното. Така че поне час преди вашата йога сесия пийте достатъчно вода, както и осигурете на тялото си време да го вземете; Не прекалявайте обаче. предотвратяване на пиенето в излишък преди началото на сесията. Веднага след като приключите, пийте вода според нуждите. Предотвратяване на енергийната напитка!
5. Овкусете нещата с нови пози
Ако правите нещо в излишък, ще се омръзвате от него. Подобно на тренировката на фитнес центъра, йога сесиите понякога могат да се чувстват като болка. Плюс това, също ще има време, когато тези рутинни пози ще спрат да бъдат толкова ефективни, при условие че сега им се използва. Така че ароматизирайте нещата всеки път. Добавете нови пози, експеримент, както и да бъдете упорити да се натискате. Въпреки това също не се отнасят и далеч. Слушайте тялото си, както е споменато в №1.
Това са 5 прости, както и практически съвети за всички домашни йоги, за да направят своите равномерни йога сесии много по-ефективни (и забавни, да).
Етикети:
Персонализирани йога панталони
Модно йога дрехи
фитнес дрехи
Производители на фитнес облекла
Фитнес облекло
Облекло за йога на едро
йога облекло
Йога сутиен
йога дрехи
Производители на йога облекла

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

{} [+]

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет
{} [+]

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *