Uncategorized

Спонсорирани: Разкошни, достъпни, качествени обувки от M.Gemi

Тази публикация е спонсорирана от M.Gemi, но е написана от вашия местен приятелски блогър, Кат Грифин.
Както споменах преди няколко седмици, бях супер развълнуван за новата марка луксозни обувки, M.Gemi – не само имам приятел отвътре, но и путът им миналата седмица вървеше плувно, като някои стилове вече се разпродават. Основната предпоставка: Те потърсиха най-уважаваните, семейни специализирани фабрики за обувки в цяла Италия. Там те замислят, дизайн, източник, модел, последният, зашит и завършват всичките си обувки с ограничено издание. Тогава те ги продават директно на вас. Тъй като изрязаха посредника, те могат да ценят обувките си много по -малко от другите луксозни марки, въпреки че използват едно и също качество кожи и материали. Като допълнително забавление, те обещаха да излизат с нови стилове всяка седмица. (Можете да прочетете повече за техния процес в техните често задавани въпроси.)
Доставката и възвръщаемостта са безплатни, но те молят да върнете обувки в рамките на 14 дни след получаването им.
(На снимката отгоре, по посока на часовниковата стрелка: Farfalla Pump, Riveli Pump, Fiero Pump, Felize Loafer.)
Току -що стартира днес: Помпата Reggia, в славно синьо. Обичам леко квадратната линия на пръстите на краката, леката подплънки на стелката и мекия велур. Предлага се в боровинки и малиново розово за 248 долара.

Друг фаворит (издание 1.1, стартирано миналата седмица): The Farfalla. При 248 долара е изключително достъпно, но силуетът е безвременен. Обичам патентните кръстосани каишки, заострения пръст, 80 -милиметровата пета – Juuuust над 3 ″. Разкошен. Харесвам черното, но ще призная, че съм някак обсебен както от боровината им, така и от черното и бялото им (на снимката по-долу-се чувства по-бежово/голо-за мен, отколкото супер хрупкав черно/бяло).

Аз съм голям фен на всяка обувка с изрези, така че съм разкъсан дали харесвам помпата Riveli или по -добре на Viale Flat – и двамата разполагат с един и същ мрежов панел около цялата обувка, придавайки хубав малък намек за разцепване на пръстите на краката. (Познайте офиса си, но като цяло харесвам малко разцепване на пръстите на краката.) Помпите са високи 278 долара и 80 мм; Жилището е 228 долара (с тийнейджърска мъничка 10 мм пета); И двамата се предлагат както в черно, така и в руж, като помпите също идват в червено. (Ако търсите по -ярък поп цвят в апартамент, вижте Fortuna, който се предлага в ярко, щастливо синьо. Може да се наложи да проверите списъка с чакащи в този, тъй като той е почти разпродаден. )

Fiero е толкова близо, колкото марката стига до „основна“ помпа – и макар да прилича на работен кон на гардероба, именно малките детайли я издигат отвъд основната – кожената подплата, заострената пета, контрастното свързване и на свързването наситени цветове като тюркоаз или корал. (Той също се предлага в черно и бежово, за 248 долара.)

За почивните дни и по -небрежните работни дни сериозно се спускам над Felize. Описанието на продукта е невероятно: „Само около десет могат да се правят всеки ден. Освен че е отпечатана с тази текстура на кожата, кожата също се срива традиционно – поставена в дървена цев на кожухарството и се търкаля с камъни, за да създаде светлините и тъмните, уникалните страдания. ” Чудесен! Мисля, че обувката ще изглежда страхотно с панталони с дължина до глезена. Той се предлага в черно, бежово, синьо, сьомга и черно -бяло, всичко за 198 долара. (Ако искате нещо малко по -излъскано, Pastoso е патентната кожа на марката Penny Loafer.)

Дами, кой е любимият ви текущ стил от M.Gemi? Какъв стил се надявате да се справят след това?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *