Uncategorized

Как да носите фланелни ризи тази зима минус модела на дървен материал

точно как да носите фланелни ризи тази зима минус тенденцията на дървен материал
29/12/2016, публикувано от Alanic Global
Разбиране на фланела отблизо
С корените в Шотландия от 16 век фланелът обикновено е изтъкнат заради изолационните си качества. Преди да продължите, важно е да се отбележи, че има различни видове фланела. Докато бебешката фланела по същество се използва за приготвяне на дрехи за младите, кантон фланел, както и фланел Ceylon са характерни за приготвяне на дрехи за възрастните. Кантонът се прави от памучен памук, докато Цейлон е хибрид, когато вълната, както и памукът се смесват. Така че минава, без да се заявява, че Цейлон е материалът, който става най -добър за по -хладните месеци в годината.

При избора на фланел е от изключително значение да изберете материала, който не се чувства тежък, защото той може да изглежда обемно, както и може да се възпрепятства. Изберете фланел, който се чувства лек, както и грациозно, за да ви е удобно, когато се използва за по -дълго време.
Фланел минус кариран
Това е типичен мит, че карета е вид плат. Въпреки това, за да се намери абсолютно ясен, карета е модел, който е изключително свързан с фланела. Много пъти карирани, както и фланел се появяват заедно, но фланелът също се предлага в плътни цветове. Те изглеждат изключително елегантни, както и мъдри, без да ви осигуряват груба, както и жилава естетика на дървен материал, за която ризите са изключително символични. От нюанси на жълто до червено, кафяво до синьо, те се предлагат в масив от палитра. Фланелите без кариран модел, който ги украсява, може бързо да се справи с други облекла, както и ще направи забележително допълнение към гардероба. Тъй като производителите на фланели на мъжки фланели САЩ, които ги проектираха, като имат предвид този модел, със сигурност ще ви накарат да се разваляте за избор.

Съвети за стил
За интегриране на твърди фланелни ризи във вашето облекло, изберете по-тъмна комбинация, както и ги обедините с чифт добре оборудвани дънки. Външният вид може да бъде подобрен чрез използване на чифт мъдки хлябове. Авиаторите, както и кожено яке, могат да бъдат фантастични снимки за аксесоари. За алтернатива можете също да носите ризата като яке с бутоните, които летят, над графичен тройник. Чифт торбисти панталони, както и бели фитнес инструктори могат да работят добре с ансамбъла. Тези две изяви отзад могат да ви накарат да се откроите, когато отидете за тези редовни задачи или да се мотаете с приятелите си.

Твърдите фланелни ризи могат да бъдат вкусна опция за официални настройки. Вкарайте фланеленото парче дрехи вътре в чифт пригодени чиноса. Носете пламтящ колан, за да осигурите повече известност на ризата. Можете да изберете вратовръзка в зависимост от обстоятелството, както и от настроението си. Допълнете облеклото от двойка мъдри мокасини. Фланелите работят най -добре, когато се използват в слоеве. Така че гладко велурено палто или елегантен блейзър може да ви накара да погледнете върха на вашата игра. Стилен чифт нюанси, както и чанта за пратеник, ще ви възхищават всички ваши колеги.

Затова завъртете загряването тази зима с перфектната фланелна риза, която изглежда най -добре. Търговците на дребно могат да получат мъжки фланелни ризи на едро с поразителни отстъпки. Регистрирайте се в дилърите в интернет за най -добрите оферти, както и за да получите най -новите продукти, които могат да предложат.

Етикети:
Фланелни ризи на едро
Мъжки производители на фланела на фланели САЩ САЩ
Мъжки фланелни ризи
Мъжки фланелни ризи на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *