Uncategorized

Убийствено изкуство, интервю за убийци, салфетки за убийци!

Един от артистите, които харесвам, е Джейсън Спенсър. Защо? Тъй като той е наистина страхотен човек, забавно да се говори, тъй като прави изящно изкуство, скулптура, както и дигитално изкуство, тъй като картините му ще изглеждат толкова извън местоположението в традиционния музей на изкуството, тъй като неговата креативност е … е, погледнете на Изкуството му, както и тъй като е гъвкав, както и да прави фантастично във всички медии, в които работи!
Ето какво отговори той, когато попитах:
Убиец Артур от всички, защо „салфетки за убийци“? Харесва ми методът, който изглежда толкова добре, колкото е лесно да се помни, но защо не и убийствените лъжици или убийството на нещо?
Ааа, имах това име постоянно, като се има предвид, че най -вероятно съм на 14 или нещо подобно. Още когато за първи път намерих мрежата, отидох на този уеб сайт, където този човек на име Ерик щеше да емотира различни емоции, както и хората може да предложат различни емоции, които да се емотират, вярвам, че съм заявил нещо глупаво като, емоции, че сте вие, вие сте вие, вие сте вие, вие сте вие, вие сте вие, вие сте вие, вие сте вие са нападнати от летящи салфетки за убийци. Тогава вярвам, че когато дойдох, за да открия целта, току -що взех салфетки за убийство на решение, ще бъде страхотно име, както и някога, като се обмисля, че тогава го използвам за каквото и да е в мрежата, тъй като хората обикновено нямат това име като както и е лесно да се има предвид ха. Не наистина невероятно страхотна история зад нея, просто аз съм идиот.
Вашето изкуство предизвиква спорове. Да, не, защо, харесва ли ви това?
Не разбирам наистина, не съм чувал никакъв вид хора да заявяват „о, боже, не мога да повярвам, че той просто е нарисувал куп от мъртви бебета“, но може би имат. Ако хората се чувстват пълзени, когато проверяват изкуството ми, харесвам това, или ако това ги кара да се смеят, както и държавните WTF? Това също ми харесва, тъй като в цялата истина заявявам точно същото.
Любима среда – стандартно изкуство или дигитално изкуство? Ако трябваше да изберете между тези две, както и само един, до края на живота си, кой бихте избрали?
И двамата имат своите плюсове, както и минуси, но аз заявявам, ако трябва да избера едното или другото, бих заявил традиционно. Мога да направя метод много повече със стандарт, отколкото с цифрово изкуство. Положителната страна на цифровите за мен е, че има по -малко почистване, както и изглежда, че върви по -бързо. Няма сухо време за чиста боя във Photoshop ха.
Какво ви влияе да правите изкуство методът, който правите … какво или кой е най -голямото ви влияние?
Вярвам, че много неща от младостта ми ми влияят. Чичо ми Ед ми предостави обреченост за компютъра си, когато бях по -млад, както и вярвам, че това може да има какво да направя с нещата, които рисувам. По същия начин Ren, както и Stimpy, скейтбордове, Comics Comics, The Maxx, както и много други анимационни същества. Що се отнася до вдъхновяващите художници, има почти много много за мен. Известно време наистина навлизах в идеята, както и проверявах много хора като Питър Кониг, Черната жаба, Спарт, Джейсън Феликс, както и други. Сега точно наскоро открих някои други фантастични изпълнители като Алекс Парди, Чет Зар, ​​Ата Бой, както и няколко други. Присъединявайки се към празните, ми осигури и много мотивации, така че там са много фантастични артисти. Току -що сега попаднах в стил на тийнейджър, както и виждам хора като Godmachine, както и Shantz наистина са вдъхновяващи.
Вашето изложение мина наистина добре. Можем ли да очакваме много повече от това от вас? Какви са вашите бъдещи перспективи/очаквания?
Ааа, казвам, благодаря на теб изключително много, всъщност всъщност. Сега просто правя изкуство, опитвайки се да покажа колкото е възможно повече. Имам още едно самостоятелно шоу през следващата година през юли, както и съм сигурен, че ще открия няколко групови арт шоута точно тук, както и там. Абсолютно ще се опитвам да се наложа колкото е възможно повече. В бъдеще просто се надявам да покажа много повече, бих искал да мога да се покажа заедно с няколко от предпочитаните от мен изпълнители, така че в идеалния случай възможността да направя това ще дойде.
Ал мога да заявя, че е … по дяволите, този човек наистина отговори на притесненията ми с много повече от 3 думи, както и точно тук е още една причина, поради която той е толкова кикас!

0/5 (0 отзиви)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *