Clothing Accessories

Как да смесвате високо, както и нисък клас мода

HI LOVES, доволен петък! Усеща се като тази седмица или лятно време като цяло, като върви много бързо. Аз съм между подготовката за нашето домакинство, както и да подготвя младежите да се върнат за училище. Можете ли да повярвате, че вече говорим за връщане към училище? Съвсем наскоро избрах тези тъмносини adidas, както и бели/черни маратонки за Nolan за новата институция година, както и все още изисквам много повече покупка, преди институцията да започне в края на август. Междувременно все още се наслаждавам на последните седмици на лятното време в тази прекрасна рокля за лятно време за флорален печат. Тази флорална рокля за печат е под $ 90, както и отпечатъкът е невероятен! Когато това се отнася до моя стил, аз се занимавам с използването на нещо забавно, просто, както и шикозно. Използването на нещо модерно не съответства на парчета от висок клас от главата до петите. Лично аз обичам да смесвам високи и нискокачествени модни парчета; Така че днес ще споделям лесни предложения за това как точно да смесвам високо, както и без нисък клас мода без усилие.
P.S. Ако търсите обикновена забавна рокля, която да носи всякакъв вид ден от седмицата, както и уикенд, това е роклята за вас. Това е онази забавна рокля за лятно време за носене от работещи задачи в апартаменти до брънч в токчета.
Сега, нека поговорим за формулата с висока/ниска смесване. Колкото и да харесвам дизайнери от висок клас, аз също харесвам смесване, както и интегриране на парчета с умерени цени или долен край. Не винаги става въпрос за цената на това какво да носите, но точно колко добре сте събрали облеклото си, което го прави да изглежда скъпо, както и шик. Никога не искаш да изглеждаш така, сякаш се „опитваш толкова силно“, разчитай на мен! Ще ви предоставя лесни предложения как точно как можете да се интегрирате, както и да смесвате парчета като тази флорална рокля с умерена цена с дизайнерска чанта от висок клас, за да постигнете модерен вид.

< >

Съвети за това как точно да смесвате високо, както и нисък клас мода
Смесете лукса с по -малко. Това предполага смесване на продукти от висок клас с парчета по-малко цени до отличен баланс. Смесването на високо, както и ниският край е наистина лесно. Едно от насоките, аз минавам от него едно или две парчета от висок клас с много повече елементи от нисък клас. Ако интегрирате две модни парчета от висок клас, и двата продукта не трябва да са огромни. Защо може да попитате? Тъй като ако външният вид не бъде събрано добре, той ще изглежда лепкав, както и опит. Днешният изглежда чудесен пример за смесване на високо, както и с нисък клас мода без усилие. Използвам тази изключителна рокля под 100 долара, смесена с чанта Chanel, както и с плоски сандали Hermes. Чантата на Chanel е смела, докато апартаментите допълват външния вид, като са надмощни. Отново техниката е баланс
Смесване на продукт от висок клас с модни артикули от нисък клас. Изберете един доминиращ продукт от висок клас, както и го стилизирате с артикули с по-ниски цени. Например, можете да сдвоите блуза от висок клас с умерени до долни цени, обувки, както и аксесоари. В тази ситуация силната блуза от висок клас прави изявление, като ви предоставя най-високия външен вид по прост и лесен начин. Още един метод за смесване на високо и ниско ниво на мода, който е един от моите погледи, е използването на обикновени бели тениски от Walmart, смесени с блейзър или палто от висок клас, докато каквото и да е на точката с по-ниски цени.

Може да се насладите и на вас:

Най -хубавото, както и най -чисткото облекло за сватбено събитие

Как да вдигнете рокля с суитчър

Основи на гардероба, които изисквате да имате сега

Множеството търсени през лятното рокля за носене …

знайте.

Посочете с вашия имейл адрес, за да получите новини, както и актуализации.

много първо име

много първо име

много първо име

много първо име

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Фамилия

имейл адрес

имейл адрес

имейл адрес

имейл адрес

Абонирай се

Кажете благодаря на вас, че се абонирате!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *