Uncategorized

Какво изисквате да разберете за органичните, както и за устойчивото облекло?

Какво изисквате да разберете за органичните, както и за устойчивото облекло?
13/12/2021, публикувано от Alanic Global

Светът върви в труден момент. Замърсяването, затоплянето в световен мащаб, както и обезлесяването са някои от злините, които поразиха световната земя, както и пазарът на облекла са много наясно с това. Това е причината те да са измислили най -новия тип дрехи – органични дрехи. Това не само гарантира, че дрехите не причиняват никакъв вид щети на нашата планета, но и процесът на производство е безрисков.
Органичните дрехи включват изработката на дрехи от органични материали, които могат да се разлагат, както и да не добавят към нивото на замърсяване. Тези материали се отличават от памук до коприна, юта, бельо, вълна, бамбук и др. Има дрехи, които се правят чрез смесване на два или повече от тези материали; Те също са част от органичните дрехи. Синтетичните продукти като полиестер, найлон, район и др. са небиоразградими, следователно те допринасят за влошаващите се условия на нашата мама Земя. Следователно, всички ние трябва да сме отговорни хора, както и да се опитваме да поправим начина на живот, който водим, както и да се опитаме да отговаряме на природата колкото е възможно повече. Методът за производство на органични дрехи е изключително различен от началото. Например, рутинният памук се събира в точно същото поле, използвайки много химикали, от друга страна, органичен памук събира, включва нулево използване на синтетични химикали, както и се извършва изключително естествено на различни пластири на полето, за да се гарантира, че вече е вече, че вече е вече негово използваните имат време за попълване на хранителните вещества. Проверете в този блог повече, за да откриете как!
Най -добрите производители на насипни средства, както и производителите на лични етикети, се стремят с този сезон да ви дадат стилове на облекла, с които не можете да сключите сделката си. Освен предположението какво, всички те са органични! Една от световно известните доставчици на облекла на едро Флорида е произвела стилове, които ще ви ухажват със сигурност! Добре дошли в света на устойчивата мода!
Характеристиките на органичното облекло
Ето някои функции, както и значители на органични дрехи, изброени по-долу-
1. Те ​​са биоразградими – те не продължават в атмосферата, както и дори и да бъдат изгорени в процеса на изхвърляне, те не излъчват вредни изпарения.
2. Те са издръжливи, както и рециклируеми – органичните продукти продължават за дълги рамки от време, както и могат да бъдат използвани, както и да се използват повторно няколко пъти.
3. Те се различават от рутинните дрехи, изработени от органични материали – да; Процесът на извличане на суровини за приготвяне на органични дрехи е различен от този при изработката на рутинни дрехи.
Проучване на няколко случая
Сега нека разгледаме някои дрехи, които са придобили популярност като органични дрехи.
Памук
Това е може би най -известното от всички тях. Започвайки от ризи, до поли, якета, както и панталони, памукът може да се използва, за да се направи почти всичко. Отначало те се правят в прежди, както и след това са изтъкани, за да произвеждат различни дрехи. Памукът също се използва като смесителна среда с други материали за приготвяне на дрехи.
Вълна
Както трябва да знаете, вълната е животински продукт, който се извлича от овце. Не се безпокой; По време на процеса на извличане не се уврежда овцете. Това е вторият най -изявен материал за облекла, който се използва широко за приготвяне на зимни дрехи.
Бамбук
Дрехите, произведени от пулпата на бамбук, наподобяват памук, но се нуждаят от малко количества пестициди, което не го прави 100% органичен. Той е много по -абсорбиращ, както и по -мек от памука, те
Изисквайте много по -малко вода от памука, за да расте в индустриалния мащаб.
Коприна
Развъждането на коприна за извличане на коприна се разбира като серикултура, както и е изключително скъп, както и за отнемане на време. Те са уникални, както и органични, което също ги прави малко скъпи. Коприната е един от най -стилните, както и знаменитите материали за носене.
Как да осигурим устойчиво облекло?
Ето няколко метода, за да гарантирате, че отговаряте на устойчивите указания за облекла
1. Използвайте повторно, както и рециклирайте – дайте си дрехи или да наемете дрехите си. Циркулирайте използваните, както и да правите с тези, които са непоправими.
2. Купете по -добре, купете по -малко – купете по -малко дрехи, които са много по -добри по качество. Устойчив гардероб не процъфтява върху количеството; Зависи от високо качество, както и от стил. Бъдете наясно с вашата област на инвестиции, както и се уверете, че правите своите изследвания.
3. Разберете дрехите си. Разберете вашите марки – трябва да разберете какво носите. Изберете марка, която създава органични дрехи, използва по-малко екологично измиване, както и водни отпечатъци за производството на своите продукти.
Устойчивата мода не е важна, тъй като е в тенденция, тя е необходима, тъй като има положителен ефект върху света, в който онлайн, както и да получимвсички наши ресурси от. Време е да предоставим няколко от него обратно; Дължим мама Земя много. Вие изисквате да разберете защо някои неща вървят в тенденция, както и други не. Това, което човешкият вид е направил на земята, не може да бъде обърнато, но поне светът може да бъде устойчив за бъдещите поколения. Опитвайки се да удължи живота на Земята, както и живота на Земята, пазарът на дрехи се развива с повече открития, както и гениални технологии. Повечето от дистрибуторите на облекла започнаха да оправят процеса на производство, за да го направят по-устойчив, както и екологичен. Допринасянето за него е изключително решаващо, както и изискването на часа.
Изтегляне на каталог – Вземете 40% отстъпка на едро
Аудио версия: Щракнете тук
Етикети:
Дистрибутори на обемни облекла
дистрибутори на дрехи
Производители на дрехи във Флорида
Доставчици на обемни дрехи на едро във Флорида
Дистрибутори на дрехи на едро
Дистрибутори на дрехи на едро във Флорида
Дистрибутори на дрехи на едро
Продавачи на дреха на едро Флорида

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *