Clothing Accessories

Тревога! Знаете ли срока на годност на вашата козметика?

Ние жените обичат да се съхраняват. Особено когато се отнася до грима. Харесваме да купуваме прекомерно нещата – в случай, че продуктите са ограничено издание. Разбира се, едва ли можем да използваме тези продукти. Но хей! Ами ако те са ограничено издание и ние не ги получаваме, когато имаме нужда от тях? По -добре да бъдете в безопасност (предпазливи и да ги закупите преди ръка), отколкото да съжалявате, нали?

Но, знаехте ли, че всеки продукт идва с срок на годност? Разбира се, хората на тезгяха казват, че можете да използвате червилата си за 3 години. Но наистина ли е това? Как да разберете кога гримът ви е изтекъл? Прочетете по -долу, за да видите действителния срок на годност на вашата козметика
Червило
Казват, че червилата могат да продължат до 3 години, но ние не сме съгласни с това. Максът, който можете да използвате червилото си, е за 1 година. Най -добрият начин да откриете, ако червилото ви се е объркало, е да усетите текстурата му и да го опитате!
Изчервяване
Тези малки малки неща могат да ви издържат около 2 години и съвсем честно, това е облекчение! Един от начините да проверите живота на вашия руж е да го приложите. Ако все още е пигментиран, както беше преди, тогава сте добре да отидете.

Сенки за очи
Очните сенки са точно като руж и могат да продължат около 2 години. Проверявате ги по същия начин, по който проверявате руж. Някои сенки за очи обаче изпадат или не са толкова пигментирани като руж, така че се уверете, че имат същата консистенция.
Очна линия
Е, очните облицовки продължават около година. Но кой ги има за една година? Завършваме саксиите си след 6 месеца !! Твърде много котешки очи, момчета! Просто твърде много!

Течна основа
Течните основи са Бог изпратени благословия на хора със суха кожа. Те са добре да се използват за около 2 години, но след като попаднат на 2 -годишната маркировка, те могат да получат вредни за кожата ви. Така че стъпвайте старателно и го използвайте щедро!
[Прочетете също: Какво се случва, ако използвате продукти за грим с изтекъл срок на годност]

Овлажнител
Дори овлажнителите продължават около 2 години. Но след това отново, точно като облицовката на очите, ние максимараме нашия овлажнител в рамките на 6-8 месеца. Същото ли е за вас?
Компактен прах
Хубаво е, че компактните прахове идват с срок на годност от 2 години. Основно защото рядко ги използваме и избираме полупрозрачен прах. Но все пак имаме нужда от тях в живота си!

Гъби
Е, заменете гъбите си на всеки 6 месеца !! Освен ако не са смесители на чар. Ако използвате чар -смесители, не забравяйте да ги измиете старателно!
[Също прочетете: Козметика за промяна на цвета]
Малко грижи и внимателност могат да ни спасят всички от много пробиви на акне! Така че, винаги бъдете наясно с срока на годност на вашите продукти и винаги правете своите изследвания!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *