Clothing Accessories

Пресни и навлажнени методи за това как точно да направим кожната плътна, мека, както и гъвкава

, ние жените харесват кожата си да бъде мека, както и гъвкава, както и нашите млади момчета също ни харесват. Колкото и да е точно колко многобройни кремове използвате, все още има нещо по -скоро нередно, което не дава възможност за намиране на мекотата. Точно ето няколко метода, които са напълно самостоятелни за това как да направят кожата на кожата; проверен!
[Също така прочетете: Искате розово пух? Опитайте глицерин за устни]

Източник: Missnews.net Какво точно е как да направите кожната плътна, както и натъпканата знака на кожата?
В момента, в който заявяваме как точно да направим кожната пълничка, вярваме в мазнините, както и за нежеланото тегло. Нека да премахнем това понятие, тъй като можете да бъдете атлетични, както и годни, както и все още имате красива пълна сделка и с много мекота. Следователно концепцията за пухкава кожа, което предполага, че не е от стереотипните типове, както и тази, която наистина ще накара главите да се въртят в галота.
Източник: taaz.com, за да получите пухкави бузи, направете това
1. Осигурете на вашата сделка страхотен масаж с чист зехтин, два пъти на ден, преди да се насочите в душа. Масажите на зехтина помагат при много кръвообращение, което наистина подпомага натрупването на кожата, както и елиминира мръсотията, маслото, както и мръсотията.
Източник: Pixabay.com2. Ако не искате да използвате метода на зехтина, има още един метод за изтръпване на бузите, както и това би било чрез издухване на балони. Това би било забавно да се издуха десет балона на ден, да подпомага упражненията на зигоматичната кост, както и не прави сделката с изглежда, както и да се строи, както и тънка.

Източник: YouTube.com3. Можете също така да използвате чаша сок от алое вера, за да се разтриете върху лицето си. Разтрийте го като масажен компонент, както и гарантирате, че сокът е ледено студен. Елементът на студена дейност прави капилярите на кръвта, който се движи amok, както и без да задейства всякакъв вид увреждане, както и договор, тъй като прилагате натиск с пръсти по бузите си. пране след това. Няма щети, които правят тези три пъти седмично, два пъти на ден!
Източник: 54Health.com4. Можете да се върнете в институцията за тази, но имайте предвид английските гласни, които ни научи на нашия инструктор? Те могат да ни помогнат да получим и отвесни бузи. A e i o or, произнасяйте буквите по един всеки път, като поемате дълбоки вдишвания, както и издишайте по-дълбоко всеки ден. Правенето на това два пъти на ден има смисъл, защото подпомага да упражнява брадичката, както и бузите, заедно със зигоматичната кост!

Източник: Pinterest.com5. Collagen трябва да бъде на зона със сделката със структурата, както и с текстурата, поради което изисквате да получите ремонт на колаген по ремонта на DIY отсега нататък. Това подпомага да напълни кожата, както и не е нужно да харчите бомба за същото. Яйчен белтък трябва да се сбие по сделката, когато ден, както и масажирайки дълбоко в кожата в продължение на пет минути за седмица всеки ден. Вижте точно как колагенът, както и еластинът в яйцето прави бузите ви добри, както и пълни.
[Също така прочетете: Традиционни съвети за грижа за кожата, след обясненията на бабите]]

Източник: jasminejoyner.com6. Овлажняването на SPF 40, както и по-горе, също има смисъл, тъй като вредните UV лъчи на слънцето открадват блясъка, както и маслата на сделката, както и прави кожата суха, както и тъпа- дори и за мазни кожни ласи . По този начин използвайте овлажнител от висок клас, който връща пълничкото усещане за човек с много витамин С в него!
Източник: Swansonvitamins.com [SC: MediaD]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *