Uncategorized

Невероятни 24 часа идеи за обжалване през нощта, за да получите ползи от

се събуждайте като принцеса всяка сутрин и ние го посочваме! Това са няколко идеи за обжалване през нощта, които сме намерили за вас, които смятаме, че могат да извършват чудеса, ако са много внимателно последвани. Най -добрата част от тези идеи за обжалване през нощта е, че не е твърде тромаво да се следва. Ето, някои от най -добрите идеи за обжалване през нощта, които открихме в цялата голяма мрежа, които са били използвани от много и отзивите, които са говорили високо за същото. Погледни!
Как да получите по -справедлива кожа за една нощ
Невероятни съвети за обжалване през нощта
1. Ако искате да знаете как да получите по -справедлива кожа за една нощ, трябва да чуете това. Има маски, които всъщност работят върху кожата ви, докато отлагате и мечтаете за принц очарователен. Ето една рецепта, която бихме искали да споделим с вас. Разтривайте чаена лъжичка бадемово масло върху кожата си всяка вечер и го оставете да си почине. На следващата сутрин, когато се събудите, трябва да измиете кожата под студена течаща вода. Когато масажирате маслото върху кожата си, използвайте движенията по посока на часовниковата стрелка и след това движенията на противоклинити – помага при кръвообращението и озаряването на кожата. След седмица ще видите тона на кожата и текстурата да се подобрят.

Източник: NewHealthGuide.org2. Друго изключително лечение на кожата за светеща кожа би било използването на мляко и лимон. Млечната киселина в млякото и витаминът в лимона биха работили като магия, за да озарят и облекчат тона на кожата ви за една нощ. Смесете еднаква лъжица лимонов сок и мляко еднакво и го нанесете като маска на лицето или върху областите на тялото, които искате да олекотите. Оставете го цяла нощ. Измийте го на следващата сутрин под студена вода. Изплакнете тялото и лицето и потупвайте.
[SC: MediaD]
Източник: Pinterest.com3. Избелването на зъбите ви може да бъде много по -лесно и по -достъпно, отколкото да отидете на зъболекар за полиране, обещаваме. Можете да вземете супена лъжица кокосово масло и да потопите четка за зъби в него. С това трябва да си миете зъбите всяка вечер и да изчакате нощта да мине. На следващата сутрин четкате се като нормално и се насладете на това как зъбите блестят перлено бели. Това се случва, защото кокосовото масло е антибактериално средство и също премахва петна. Това, което по този начин получаваме, са лъскави зъби, защото мръсотията и петна се отстраняват за една нощ. Колко невероятно е това! Използвайте тази рецепта, за да избелите зъбите за една нощ

Източник: Greatbocasmile.com4. Връщайки се към кожата и да знаете много повече за това как да получите светеща кожа за една нощ, ето още една рецепта, за да може кожата да сияе и да блести. Вземете парче кърпа от муслин, към което трябва да добавите супена лъжица кисело мляко. Вържете кърпата на топка и я дръжте в хладилника. Точно преди да спите, леко намажете топката на Muslin Clash върху кожата и разтрийте добре в продължение на пет минути. Оставете млечната киселина от киселото мляко да се потопи върху кожата, докато студеният успокояващ ефект успокоява кръвоносните съдове. Това трябва да се направи на лицето, особено около очите, за да се избегнат подпухнали и тъмни кръгове да се случват на следващата сутрин.
Източник: indugetsokoking.com5. За да има подскачаща очарователна коса всяка сутрин, напръскайте микс от кокосово масло и розова вода върху косата си всяка вечер. Антиоксидантите от розовата вода не позволяват на безплатни радикали да играят поразия на косата и скалпа ви, докато кокосовите масла условия и овлажняват косата. Това от своя страна би позволило косата да отскача и да блести. Една супена лъжица розова вода до чаена лъжичка кокосово масло също е добра смес от заплитане. Напръскайте и дръжте сместа върху косата цяла нощ. Масажирайте косата в продължение на пет минути сутринта и след това измийте с шампоан. Забележете, че косата си всички подскачащи сега!

Източник: Fustany.comdo пишете със собствените си маски за коса за една нощ, маски за кожата и обжалване на обжалване през нощта, които лично използвате – обичаме да споделяме каквото можем, за да използваме всички и да станем зашеметяващи!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *