Uncategorized

Как да направим грим за очи за карамелен поглед на очите

, очарован от външния вид, който виждате, изхвърляте черните и белите оживели за шаблона засега и нека да направим мусонните вечери карамелисти с червеникаво-кафяви цветове за очите, ще трябва ли ! Външният вид е многостранен и може да се носи от колежани, корпоративни жени и социалити. Поддържането на минимално и модерно е целта тук и го съвпадате с розови горещи устни, червени цветове или сливи за устните, би било подходящият начин да накарате главите да се обърнат, където и да отидете!
[Също прочетете: Драматичен грим за очи]

Ето десет стъпки за това как да вземете карамелните очи и няма да е необходимо да харчите много повече от двадесет минути за същото.
Грим за очи за карамелен поглед
Източник: Pinterest.comStep 1 – Почистване на лицето
Почистете лицето с билков почистващ препарат и го измийте под течаща студена вода. Сега използвайте билков тонер и изчакайте минута. Накрая, ако имате суха кожа, използвайте овлажнител и я оставете да се настрои.
Източник: Pinterest.comStep 2 – Извадете излишния овлажнител
Използвайте мокра избърсване, за да премахнете излишния овлажнител след минута. Намажете малко матова основа върху лицето, челото и бузите. Използвайте пръстите си, за да нанесете основата върху контурите на челото, бузата, под клепачите, носовите страни, джантите на устните и не пренебрегвайте гърба на ушите и шията. С мека гъба, намажете основата равномерно, така че да доведете гладка смес.

Източник: Pinterest.comStep 3
Да започнем с очите. Използвайте бял хайлайтър за зоната на веждите и там намажете малко сянка. Смесете го в челото и го оставете да си почине.
[Също така прочетете: Как да спрете сухата кожа на клепачите]

Източник: Pinterest.com [SC: MediaD]
Стъпка 4
Използвайте много лек нюанс на кафяво и го нанесете върху гнездото на горния клепач, като го смесите първо навън до външния ъгъл на окото и след това навътре, завършвайки във вътрешния ъгъл на окото, и за двете очи. Продължете да четете как да правите грим за очи за външен вид на карамел.

Източник: Pinterest.comStep 5
Сега използвайте кафяв шаблон, за да подредите горната линия на косъм. От този сега един удар е достатъчен
Източник: Pinterest.comStep 6
Използвайте два удара от една и съща кафява подложка за шаблона и го нанесете върху долната линия на косъма.

Източник: Pinterest.comStep 9
Вземете обратно кафявия шаблон и нанесете едно последно покритие за горната част на косъма и долната част на косъма; Нежен удар за линиите на косъм на двете очи е достатъчен.
Източник: Pinterest.comStep 10
Завършете външния вид с розови, праскови или червени горещи устни. Първо нанесете линия върху външните джанти на устните и след това попълнете с помощта на четка. В средата на устните нанесете малко бял блясък и го смесете с червилото или гласа на устните, за да донесете на страхотен вид- стил Marylyn Monroe.
[Също така прочетете: Колко грим е достатъчен]
Източник: Pinterest.comfinally, с помощта на розова вода трябва да се напръска много фино поръсване на лицето, което помага да се запечата външния вид.
Допълнителни идеи за грим за очи на карамел
Ако искате да направите долната вода и линиите на косъм малко по -червени, моля, уверете се, че устните се държат матови и не блестящи или лъскави. Целта е да се комплиментират всяка функция на лицето и да нямате бунт от цветове.
[Също така прочетете: различни нюанси на червените червила]
Надяваме се, че са харесали идеите, дадени за това как да вземете карамелни очи за една вечер с момичетата.
Минимален и модерен, чувствен, защо бихте искали да прекалявате с блясъка и да блестите, докато вали там, когато по -малкото е повече, дори когато се отнася до използването на грим на лицето!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *