Clothing Accessories

Художник на седмицата – Джерал Тидуел

Джерал Тийдеуел е живото доказателство, че традиционното изкуство може да бъде в крак с дигиталното изкуство и да бъде на същото професионално ниво, въпреки че цифровото изкуство изглежда придобива все повече и по -голяма популярност. Той абсолютно представлява изкуството си, защото изкуството му, това е начин на живот, неговите рисунки са отражение на самата му личност. Бидейки зависим от мотокрос, той счупи не един, а и двете си ръце, но все още е жив и възстановен, упорит, за да подчертае новите лица на реалността чрез своето изкуство.

Биография Той израства в Луизиана, в семейство от двама непокорни родители на тийнейджъри и той започна да рисува, преди дори да може да говори. “Роден съм така. Майка ми казва, че рисувам от преди, преди да мога да говоря. От самото начало бях в бягство, дадена свобода на изразяване от първия ми дъх. Като бебе нямах интерес да се науча да говоря, вместо това да общувам чрез жестове, за да кажа, че това, което наистина исках, е молив. Евтина ролка от месарска хартия и кутия пастели станаха моята детегледачка. От този момент нямаше връщане назад, изкуството се превърна в моя живот. “, Казва Джерал. Тъй като беше талантлив и той забеляза, той получи насърчение в цялата гимназия, за да продължи да рисува. Първата му професионална работа беше като художник на аерограф, нещо, което го накара да експериментира и да стане много умел. Но работата имаше плюсове и минуси, тъй като това беше „работа“, той се почувства някак в капан в областта на творчеството и едва след като срещна приятелката си, той разбра, че трябва да се концентрира върху личните си произведения. Той премина в графичен дизайн и илюстрация, където възможностите бяха безкрайни.
Срещата на Jeral Tidwell Artworkhhis с Travis Meeks от „Days of the New“ доведе до нов проект за Jeral, така че той проектира корицата на албума за тях, заедно с други стоки за групата. Травис Меекс си спомня в дните на новата официална биография: „В ранните турнета срещнах невероятен илюстратор и художник, който се вози с мен. Споделихме любовта към дървото и визуалното изкуство. Името му е Джерал Тидуел и той стана силен визуален художник за дни на новото. Той направи всички тениски, втората и третата корица на албума и всички изображения на MySpace Tree. Той помогна за създаването на изкуството и цветовете на дърветата… „Свободата, която получи при създаването на изкуството си, го насърчи още повече да продължи да работи върху собствените си неща. Той се премести в Луисвил и установи, че е чудесно място в сравнение с Ню Орлиънс.

Работите му варират от дизайни за тениски, скейтборд палуби, превозни средства за аерограф, плакати за Kid Rock, Dick Dale, широко разпространена паника, Foo Fighters, Sheryl Crow и Alkaline Trio и много много други…. И неговите творби са станали популярни в целия свят чрез галерии от LA и NY, книги и списания, концертни плакати, списания за татуировки или научнофантастични художествени книги. Той искаше да работи повече в създаването на любимата си форма на изкуство – скейтборд палуба изкуство и желанието му беше изпълнено, когато получи невероятен отговор на изкуството си от Reliance Skateboard Co. Ink Alchemy – Stoence е поредица от 3 книги, съдържащи скици от две страхотни страхотни Художници и приятели: Джералд Тидуел и AngryBlue.

Мастило Alchemy – Vol I след много, много молби от феновете му, а също и феновете на AngryBlue, първата книга с мастило Alchemy видя светлината на деня, невероятна с 40 страници с над 50 произведения на изкуството! Отпечатани на ръчен екран корици, подписани както от художници, така и номерирани. Има само 400 от тези отпечатани.

Мастилено алхимия – том II съдържа над 40 страници от най -новите и най -болни илюстрации както от Humantree, така и от Джъстин Камер (AngryBlue). Книгите имат 3 цветен отпечатан на екрана корица със възрастни пергаментни страници. Ограничено издание само на 650 книги. Подписани от двамата.
Jeral Tidwell Artworkink Alchemy-Vol III-След една година от излизането на мастило Alchemy Vol 2. Това ново издание включва над 40 страници илюстрации от двамата изпълнители, всички на отлежала пергаментова хартия, с 2-цветно покритие от екрана. Книгите са подписани и номерирани в издание от 800. Първите 100 поръчки ще получат и мини отпечатъци от арт от двамата художници.

0/5 (0 отзиви)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *