Uncategorized

Есен гардероб за концепции за облекло на бохо

Есен гардероб за концепции за облекло на бохо-страхотно нещо, което имаме есенна мода, която да гледаме напред, за да донесем шаловете, ботушите, уютните плетени суичъри, както и тиквената подправка с аромат на всичко.

Есен гардероб за идеи за облекло на Бохо
Вземете предпочитаните си бохемски основи от лятото до есента, като изберете ризи с по -дълги ръкави, както и запушвания вместо гладиаторски сандали. Хвърлете лек или плетен жилетка върху ансамбъла си, ако е изискване.

Вземете прекрасна рокля през лятото директно в есента, като я сдвоите с сезона в тенденция на ботуши над коляното. Точките на полза Ако роклята има бродиран отпечатък, както и ботушите са велур или велурен материал.

Все още можете да носите вашите фаворити през лятото, като тази жизнена мини рокля на Paisley, както и ресни ботуши. Просто не забравяйте да хвърлите по -дебел кимоно или дълъг кардиган, като го поддържате, когато температурите започват да се потопят! Освен че също така говорите за непредвидени детайли, смесете го, като използвате зимни ботуши с дължина на телето с лека рокля Boho Maxi! Толкова просто, но толкова шик.

Вижте също

Есенна мода, магазин и стил
Модел на трикотаж за есента, който трябва да носите при повторение

Играйте със структури, както и отпечатъци, като използвате дразнещи рокли под плетени жилетки и/или ги сдвоявате с текстурирани чорапогащи, както и ботуши с дължина на телето. Смесването на различни стилове, както и дължините е забавен метод за запазване на лятното време свеж.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *