Uncategorized

Никога не казвайте, че вашите шивашки тениски са отлични!

Никога не казвайте на своя шивач – сега това е една завладяваща марка за тениски, изключителна в предоставянето на всичките им продукти, изключително добре създадени тениски, както и сайтът е просто най -добър в подчертаването на тези продукти. както и те са френски, така че са ориентирани към модата, със специален интерес към детайлите, които да предлагат, както и да запазят висококачествен стандарт.
Всички тениски са създадени, както и произведени в собствения си личен „Atelier“ Париж, Франция, спазвайки всички европейски стандарти. Около тениските се нуждаят от много работа, както и външния вид, както и усещането за тях си струват високата цена за един артикул.
Най -актуалната колекция е изградена от около тениски дизайни, наречени Ridicooloos, както и е партньорство с Feniks Grafix. Ако инспектирате и другите им колекции, ще забележите, че те са последователни в използването на силна техника за дизайни на тениски за тълпата на празника. Неконвенционалният е представен от стиловете на Грег Гилемин, които според мен миналата година станаха вирусни.

Flamingo Pyramidganesh харесва LoopsMedusa Invasionspace Catbloomed Teethox Huntfind Всички свои новини, както и специални приложения в техните социални медийни мрежи – Facebook и Twitter.

0/5 (0 отзиви)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *