Clothing Accessories

Никога няма да бъдем рояли-тениски на Lorde

7-ми ноември бележи рождения ден на Ела Мария Лани Йелич-О’Конър, най-известен с нейното сценично име: Лорд. Тя е певица и автор на песни в Нова Зеландия, която се превърна в популярна, като издаде през 2013 г., дебютният сингъл „Royals“. Успехът на песента направи Lorde най-младият солов изпълнител, който постига американски номер едно, като се има предвид, известен.
Потърсих интернет в Buy, за да намеря някои тениски на Lorde, за да отпразнувам нейния успех. Ето как разбера за Skreened и цялата им колекция от музикални тениски, вдъхновени от музика. Те поддържат разнообразие от тийнейджъри, вдъхновени от Royals, песента, която промени лицето на рок и поп рок музиката. Главно, хитът е за хора, които се опитват да се впишат, да живеят добър живот, пълен с богатство и слава. Някои от нас все още мечтаят за този живот, докато други са на ръба да го живеят. Нека да отпразнуваме мечтите си, нашите страсти с тема на Lorde, вдъхновена от марката.
Техните дизайни са основни и сложни в най -добрата симбиоза с текстовете на художника. Това е най-добрата възможност да получите тениска, като се има предвид, че Skreened в момента притежава 30% отстъпка от отстъпка в цялата страна. Те също така продават тийнейджъри, които са вдъхновени от други музикални хитове като: Екип, Слава и Гор, изпята от същия млад художник.
Тениски на Lorde от Skreened

0/5 (0 отзиви)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *