Clothing Accessories

Конкурс за подаръци – Спечелете сертификат за подарък от 75 долара Cafepress!

Имаме много страхотен конкурс за вас, в който можете да спечелите сертификат за подарък от 75 долара, който можете да похарчите на Cafepress.com. Можете да избирате от готини ризи, ходи, аксесоари и толкова много други продукти, които са създадени за всички забавни, небрежни хора там!
Cafepress е мястото, където можете да пазарувате ризи по поръчка и други уникални подаръци, които изразяват вашите специални личности. Ще намерите милиони единствен по рода си дизайни по всяка тема, която можете да си представите-от политически изрази, забавни стикери, до всякакви стоки с готини индивидуализирани дизайни. Можете също така да направите свои собствени персонализирани подаръци с нашия лесен инструмент за дизайн, който ви позволява да добавяте снимки, текст, изображения, дори да създавате дизайни или лога от нулата. Те отпечатват всеки артикул, тъй като той купува, а продуктите обикновено се доставят в рамките на 24 часа. Cafepress също ви позволява да създавате онлайн магазини за безплатни, където можете да проектирате и продавате свои собствени творчески създадени стоки.
Ако сте толкова екстатични, колкото ние, нека ви кажа процеса на подбор: всичко, което трябва да направите, е да разгледате сайта на Cafepress и да изберете продукт, който наистина харесвате. Добавете връзката му в нашия раздел за коментари и това е така! Конкурсът ще продължи до 27 март, когато един победител ще бъде избран чрез Random.org.
Късмет !
Ето само няколко от продуктите, които харесахме:
Малко

талисман
Walking Dead Daryl Dixonwall Art Canvas Artalolcics of the World Unitedía de San Patricioi питие, докато не преминем извънредно
0/5 (0 отзиви)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *