Uncategorized

Ръчно изтеглени лога от SEB Lester

Ръчно изтеглени лога от SEB Lester
Ако ви помоля да издърпате логото на Ferrari, вярвате ли, че може да го направите? Е, открих някой, който абсолютно може. Името му е Себ Лестър, както и той е майстор калиграфия, както и дизайнер от Англия. Дори ако той работи, както и живее в Англия, ентусиазмът му, както и умението за илюстриране се разбира в целия свят. Той е произвел шедьоври за известни марки като: Apple, Nike, Intel, The New York Times и т.н.

Използвайки само мастило, както и хартия, SEB Lester е способен да пресъздава лога, вариращи от търговската марка на Led Zeppelin до производителите на превозни средства като Ferrari. Калиграфското изкуство, второто му като след илюстрации, в крайна сметка беше централна част от неговата идентичност. Сега той е разбран в мрежите на социалните медии като един от най -добрите калиграфи в целия свят. Феновете използват страницата му в Instagram, за да го помолят да ръчно рисува предпочитаните от тях лога. Спазвайте се с него, както и може би той ще ви нарисува нещо специално.

В тази кратко движение по -долу Себ Лестър ни показва своя изключителен талант. Използвайки нищо много повече от голите си ръце, той е способен да произвежда измамени дубликати. Умението му не трябва да бъде скрито от света, затова ви каня да търсите с официалния му уебсайт.

0/5 (0 отзиви)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *