Uncategorized

Как да се обличаме по -добре от всички в офис партито

Източник: ZinaFashionVibe

Повярвайте ни, когато казваме, че офис парти ще пристигне по -рано, отколкото осъзнавате. Освен ако не искате да отидете на това парти с нервен пуловер, защото изборът на най -доброто облекло за вашето офис парти може да ви остави объркан. Но този път трябва да изглеждате професионално и стилно.

Обличането на парти в къщата на любовника ви е нещо, но офисът? Това е различно нещо. Ако вашият колега празнува точно в 17:00, трябва да носите нещо, което да носите през целия ден. Погледът напред пресича линията между изискан и блясък и трябва да се чувствате много удобно да се наслаждавате на коктейл. Всъщност те дори могат да ви накарат да се почувствате като шеф и това е страхотен подарък през това време на годината.

Tulle Polka Dot Lantern-Leeve Bodycon рокля

Прочетете и вземете вдъхновението, от което се нуждаете, след което започнете да пазарувате. Всеки поглед без усилие балансира празничен и изискан вид. Вземете облекло, например, когато офис блейзър среща секси рокля на тялото, защо не? Може би за повечето от нас това е трудно да се облича, защото от една страна, искате да поддържате въздух на професионализъм пред вашите колеги, докато от друга страна, не искате да се обличате като вас всеки друг работен ден.

Солидна рокля с черна обвивка без гръб

За щастие, любимото ни предлагане на Funfundress на магазина се състои от рокли и аксесоари за парти с пет концепции; Стилът на жените в кариерата е мек и гладък, бохо шик, лесен готин, елегантен класически и модерен.

Вижте също

Зимна мода
Това са най -модерните зимни трикотажни дрехи за пазаруване в момента

„Ние се стремим да вдъхновим жените да придобият увереност, да се обичат и да ги насърчаваме да преоткрият стила си чрез мода, за да могат да се видят със свежа чифт очи и да се чувстват толкова секси, колкото никога не са се чувствали. Ние предлагаме гардероб с пълна тенденция за жени на икономическа цена, независимо къде тя обикновено пребивава в земното кълбо или какъв са нейният личен стил и идентичност. ”
Funfundress

Ако търсите някои селекции на рокли с ниски цени за комбинирани стилни, бляскави и професионалистически офиси и парти, предлагаме да разгледаме тази марка ще ви донесе перфектния вид с най-добрите им рокли на предстоящото парти и ние гарантираме, че ще изглеждате по-добре отколкото някой друг на тази партия.

Дълбока рокля за боди без и деколте

Ruffled Hem Puff ръкав Midi рокля

Сладка рокля с ръб с ръкав квадратна шия

Едно рамо разрошена рокля с бодилони рокля

Едно рамо рокля с разрошена превръзка с ръкавици

Твърд цвят разрошен боди рокля

Секси рокля от русалка без ръкавици

Секси рокля за превръзка за боди от рамо на рамото

Тънка рокля от зелена превръзка извън рамото

Рокля с ръкав с твърд цвят

Секси рокля за превръзка извън рамото

Рокля с боди от едно рамо в ръкав

Елегантна рокля за превръзка с едно рамо на бандата

V-образно деколте дантелена ръкав вечерна рокля

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *