Uncategorized

Фестивални тениски-Rave Nectar

RAVE NECTAR-Тениски за сублимационен фестивал
Аааахх фестивал сезон. Това е онова време на годината отново. Слънцезащитен крем? Проверете. Къмпинг екипировка? Проверете. Отразяващи зашеметяващи нюанси? Проверете. Бански костюм? Проверете. Запалете обръча? Проверете. Епична гама? Проверете. Единственото нещо, което ви липсва, са някои луди фестивални тениски, които ще ви накарат да се откроите от тълпата. Ние сме тук, за да ви помогнем да получите това, което искате, така че днес искаме да ви представим линия за облекла, толкова великолепна, отвратителна, жизнена, както и безумна, че хората няма да могат да помогнат, колкото и да се взират в страхопочитание … Rave Nectar е базиран в САЩ базиран в САЩ, базиран в САЩ Компанията, Портланд да бъде по -точно, съставена от две лица. Джордан Леджуваан, както и Сандра Лам управляваха Ravenectar заедно от дома си. Който казва, че не трябва да смесвате компания, както и удоволствие, очевидно не е срещнал тази динамична двойка. Сандра, както и Джордан, обичат визионерското изкуство, лудото облекло, добрата музика, както и в късна нощ понички. Джордан се справя с уеб дизайна, графичния стил, както и маркетинга, докато Сандра работи с нашата група художници, както и с нашите невероятни клиенти.
Rave Nectar предлага страхотно предложение за фестивално облекло. Те са направени от 100% полиестер, но се чувства меки като памук. За дизайна те използват техниката на сублимация, за да произведат по-ярка тениска.
Ода на страхотната риза на майка – отпред

Ода на страхотната риза на майка – изглед назад

Можете да намерите Ода на страхотната риза на майка тук на цена от 49 долара. Може би се чудите защо трябва да платите практически 50 долара на тениска, която вероятно ще носите само няколко пъти. Rave Nectar отговаря на въпроса ви, като ви дава 3 причини, поради които трябва да закупите техните продукти:

Вземете под внимание всички причини, поради които трябва да сте рейв клиент на Nectar, както и ни уведомете вашето мнение за тези тройници. Междувременно вижте някои от техните дизайни, предлагани на официалния им уебсайт.

0/5 (0 отзиви)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *