Uncategorized

Ежедневните обекти, илюстрирани от Heng Swee Lim

, ако това е още един груб понеделник, тогава тези очарователни илюстрации на каламбури, разработени от Heng Swee Lim, ще ви озарят деня. Художникът също нарече Ilovedoodle, за да осигури живот на малко маловажни предмети, на които се срещаме всеки ден. Неговите радостни битови герои правят наблюдения за живота като цяло. С използването на двойно подсказване той се справя, за да създаде забавни илюстрации, които просто ще ви повлияят, за да останете позитивни.
Lim Heng Swee aka ilovedoodle е илюстратор, както и графичен дизайнер със седалище в Куала Лумпур, Малайзия. Мантрата му е „натъпкана усмивка“, като се стреми да накара хората да се усмихват много повече в ежедневието си. Въпреки че може би никога не сте чували за него, той със сигурност е плодовит художник. Някои от неговите илюстрации са били използвани от известни марки като Gap, Nike, Threadless и т.н. … Неговата работа е публикувана, както и представена в многобройни световни списания, както и в блогове в стил като IDN (International Style Network), посетители Digest, M Le Weekend Magazine of Le Monde (водещ вестник на Франция), Swissmiss, както и и др. Той започна да продуцира тези битови илюстрации преди 5 години, както и хората са забелязали, защото тогава. Той има 80 000 фенове, които спазват блоговете си, както и с уебсайтовете на социалните мрежи.
Неговите произведения на изкуството са едно от най -бестселърите в Etsy, както и можете също да откриете неговите произведения на официалния му сайт тук.
Илюстрации на каламбури на ежедневни предмети от ilovedoodle

0/5 (0 отзиви)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *