Uncategorized

Най -добрите идеи за грим за Нова година, изтръгнати от задкулисието

Няма съмнение, че трябва да изглеждате най -добре за най -голямата нощ в годината. От размазване до гланц за устни до лилави устни и блестящи златни сенки за очи или евентуално сребърна очна линия, идеите за грим за Нова година са безкрайни.

Тъй като не е необходимо, вие сте от 20 -те бригада, в този случай можете да извадите доста добре грим за новогодишно парти и прически.

[Също прочетете: Най -добрият грим за мазна кожа]
Затова се пригответе да бъдете в празничното настроение на искри и блясъци, тъй като споделям с вас някои от най -хубавите и блестящите грим inspo, за да опитате тази Нова година. Дори и да се размажат и плъзгат, просто ги плъзнете и се забавлявайте, тъй като Нова година не идва често.
Най -добрите в Нова година идеи за грим, изтръгнати от задкулисието
Опушен поглед
Разкрийте страшната си страна, като получите опушено око, което е размазано и смесено до съвършенство. Сдвоете това око компенсиране за Нова година с устна с праскова, като разтопеното втечнено червило с дълго износване (за предпочитане в разтопено голо), за да получите нужното количество вампийски вид, без да изглеждате надвиснали.

Бургундски устни
Искате ли да разтърсите матови бургундски устни като идея за грим за Нова година? Продължете напред, но го допълнете с копринена медна сянка и изтрийте вежди, за да получите остър и елегантен поглед в същото време. За грим през новата година няма нищо като матово червило в Eden от NYX Cosmetics и Lorac Pro Matte Lip Color в Мерло.

Изхвърлете
Няма значение, ако сте прегърнали очила шампанско за Нова година, но красотата в вас го заслужава заедно с някои фалшиви на долната си линия на косъм. След като сложите фалшиви мигли, ги размажете малко с блестяща бяла сянка. За да изгледате този новогодишен грим, размажете сенки за очи на Urban Decay в полиестерна булка по вътрешните ъгли на очите ви.

[SC: MediaD]

Намек за блясък
Не винаги трябва да бъде смел и драматичен гримът за новогодишни партита. Понякога е достатъчен само намек за блясък, за да свършите трика.
И така, продължете напред и подредете очите си с искрящо медна облицовка, да речем, например, искрящ водоустойчив течен очен облицовка в скални бонбони от Stila. Останалата част от външния ви вид ще изглежда свръхестествено.

Сребърна искрица
Покажете диско топката и играйте вашия искрящ дух със сребърен блясък с високо въздействие, поставен по целия ви клепачи. Докато правите това, не забравяйте да подредите долната си линия с черна очна линия. Това ще ви помогне да балансирате вашата блестяща сянка за очи.

[Също така прочетете: 10 най -добри MAC червила за индийски Skintone]
Снежен ефект
Ти знаеш нещо? Мразещият блясък се състои като прекрасна идея за грим за новата година. Затова подредете клепачите си с електрическа синя очна линия – на ръба закачала облицовка от Mark’s. След това нанесете блестящо бяло сенки върху вътрешните ъгли на очите си.
Завършете своята нова година грим, като нанесете матово голо червило, за да придобиете зашеметяващ вид на другите, които да завиждат.

Надявам се, че сте харесали идеите за грим за тази нова година. Уведомете ни в кои идеи за новогодишно стил бихте се включили.
Източник на изображения: cliqueimg.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *