Uncategorized

Разкошни встъпителни рокли, носени от първите дами

дами, са дами, но няма оспорване на очарованието на първите дами. Настоящата модница и първата дама Мишел Обама, съпруга на президента Барак Обама, не е първата в първите дами, които разтърсват нацията и любителите на модата в встъпителна рокля.
Тази привилегия е носена от много дами, доказателство за които може да се разгледа в Музея на американската история на Смитсониан, който показва встъпителни рокли, носени от дами за повече от 100 години. Вземете за пример, Джаки Кенеди, която беше най -модерната дама на политическата арена, като се има предвид дръзката си рокля и нос.

Нека направим внимателна проверка на встъпителните рокли, носени от първите дами за определен период от време. Можете да го наречете встъпителната мода на топка, която по същество даде нова, показваща на председателството, Първата дама и нацията.
Мишел Обама
Тази встъпителна рокля за без ръкави в червено, създадена от Джейсън Ву, беше изработена от мек, разточен персонализиран шифон и кадифе. Това беше не само романтично и оптимистично, но и само по себе си беше модно изявление.
[Също така прочетете: Мишел Обама модни изявления]

Лора Буш
Съпругата на Джордж У. Буш, 43-ият президент на Съединените щати, Лора Буш изглеждаше блестяща в кристално-изработена рокля, направена в Руби Червено, създадено от Майкъл Феърклот.

Не само този дизайн на дантела Chantilly спечели признания на Faircloth, но президентът Буш погледна съпругата Лора и каза „и моята Лора винаги изглежда толкова красива.“

Хилари Родъм Клинтън
За встъпителната топка от 1993 г. първата дама госпожа Клинтън носеше виолетова дантелена рокля, създадена от базираната в Ню Йорк Сара Филипс.

Розалин Картър
Какъв сензационен елемент от класа е това. В встъпителната рокля, носена от първата дама Розалин Картър, това, което ви държи закачена, е палтото със без ръкави с злато върху синя шифонска рокля, създадена от Мери Матиз, която беше оглавена с вечерен нос от нюйоркския дизайнер Доминик Ромполо.

Пат Никсън
През 1969 г. Никсън избра жълта рокля, създадена от Карън Старк. Всъщност такава е коефициентът на обжалване на тази встъпителна рокля, че първата дама носеше сатенена рокля на Кристал Сваровски и съвпадащо болеро яке с две много повече публични събития.

Лейди Бърд Джонсън
Абсолютно завладяващо гледане, лейди Бърд Джонсън украси събитието от 1963 г., облечено в рокля на Канари-жълто бато-образ, създадена от Джон Мур (който между другото също се е обличал Мерилин Монро) си партнира с перлена колие и чифт бели ръкавици. Тя каза на списание Time: „Харесвам дрехите-харесвам ги доста, но искам те да ми служат, а не за мен да им служа.“
[Също така прочетете: Royal India Tour на Кейт Мидълтън]

Жаклин Кенеди
Грейс и стил на Джаки винаги е отразявал страхотния й моден избор. Всъщност Джаки Кенеди просто обичаше да носи ярки цветове като розово, жълто, червено и слонова кост. Одри Хепбърн беше нейната лична модна икона и през целия си живот Джаки следваше стария холивудски блясък на Хепбърн в роклите си.
За тържеството през 1961 г. Джаки Кенеди носеше колона от слонова кост, която имаше сребърно украсено боди, забуляно с чиста пренастройка заедно със съвпадащ нос, за да внесе нотка на роялти.
Интересното е, че самата Джаки създаде роклята в сътрудничество с Итън Франкау на Бергдорф Гудман.

[SC: MediaD]
Ето видеото на встъпителната бална рокля на Жаклин Кенеди:

Надявам се, че сте обичали встъпителните рокли на първите дами. Пуснете се в коментарите си и ми кажете коя встъпителна рокля, от която първата дама ви е поклонила на пръв поглед.
Източник на изображения: AmericanHistory.si.edu, Pinterest.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *